Ma numesc Zuleyha – episodul 73 (rezumat) Fikret s-a indragostit de Mujgan

13,462

Mujgan îi reproșează lui Yilmaz că nu a intervenit când Fekeli a trimis-o pe Behice la Istanbul și că se bucură că a plecat, fiindcă ea nu îi permitea să o umilească. Yilmaz o întreabă de ce nu divorțează dacă se simte umilită iar Mujgan se enervează și pleacă după Behice, fără să îi spună. Fikret insistă să o ducă el la aeroport iar pe drum încearcă să o convingă să rămână deși ea minte că Yilmaz i-a spus să plece. Când ajung la aeroport, Mujgan observă valiza cu haine a lui Behice, aruncată într-un boschet. Își dau seama că i s-a întâmplat ceva iar Fikret pornește în căutarea ei, după ce o duce pe Mujgan acasă și îl anunță pe Yilmaz. Yilmaz e sigur că e doar un joc de-al lui Behice și nu o consolează pe Mujgan, care e foarte îngrijorată.

Fikret o găsește pe Behice și o duce la spital. Starea ei este gravă iar operația durează mult. Fikret este alături de Mujgan. În ultimul timp, au devenit mai apropiați iar acum el realizează că începe să aibă sentimente pentru ea. O asistentă îi vede îmbrățișați și răspândește zvonuri despre ei.
Yilmaz si Fekeli merg și ei la spital dar Mujgan îi învinuiește și le cere să plece.
Ajuns acasă, Yilmaz află de la Nazire că Mujgan a vrut să plece în Istanbul cu Kerem Ali și că Fikret i-a dus la aeroport. Yilmaz se supără pe Fikret și îi cere socoteală dar apoi își cere scuze fiindcă înțelege că el a vrut doar să încerce pe drum să o convingă să rămână. Discutând cu el, Fikret se convinge că nu mai este nici o șansă de reparare a căsniciei lor și că Yilmaz e decis să divorțeze. Îl sfătuiește pentru binele lui Kerem Ali, să îi lase lui Mujgan custodia.
După aceea îl îndeamnă să meargă la spital și să nu o lase singură pe Mujgan dar Yilmaz nu merge fiindcă nu vrea să mai asculte reproșurile ei.
Atunci Fikret merge singur la ea iar Fekeli, care apare imediat după el, observă apropierea dintre ei.

Mujgan crede că Behice a fost împușcată de cineva care a auzit acuzațiile lui Zuleyha și merge la ferma Yaman și îi spune că va deschide un proces împotriva ei. Auzind amenințările ei, Demir se hotărăște să folosească actul semnat de Yilmaz în care a mărturisit că Mujgan a împușcat-o pe Zuleyha dar nu îl găsește. Se gândește că Yilmaz sau Behice nu aveau cum să intre în biroul lui și o întreabă pe Sermin dacă i-a ajutat. Când se convinge că ea nici nu știa de acel act, merge la Fekeli și îi spune să-i transmită lui Yilmaz să nu se mai apropie de casa lui altfel data viitoare nu îl va lăsa nepedepsit. Îl întreabă, de asemenea, dacă crede că Behice a ucis-o pe Hunkar și se înțeleg să nu acționeze fără dovezi.
Când Fekeli îl întreabă pe Yilmaz dacă a luat actul din biroul lui Demir, Yilmaz neagă.

Yilmaz se întâlnește cu Zuleyha și îi spune că s-a decis să-i lase custodia lui Mujgan, ca să poată fugi împreună.
Demir o invită pe Sevda să locuiască la conac.
După trei săptămâni, Behice este externată. Planul ei a funcționat, Fekeli își cere scuze că i-a cerut să plece și insistă să rămână la ei.

Fiindcă nu se face nici un progres în cazul lui Hunkar, Demir decide să-l găsească pe vinovat prin propriile metode. Organizează o conferință de presă la care participă însoțit de Zuleyha și de Sevda. Chiar când Yilmaz apare acolo, Demir o ia de mână pe Zuleyha și spune jurnaliștilor că împreună cu soția lui și cu Sevda, vor oferi o recompensă de un milion de lire, celui care îl găsește pe vinovat.
Yilmaz e foarte gelos și când se întâlnește cu Zuleyha în casa de lângă conac, îi reproșează că este prea apropiată de Demir și o întreabă despre relația lor și dacă mai pleacă cu el sau doar îl duce cu vorba. Zuleyha e șocată și pleacă necăjită când aude acuzațiile lui iar Yilmaz își regretă greșeala. Mujgan, care a mers să își ia niște lucruri din casă, a auzit toată discuția lor. De data aceasta nu mai spune nimănui, dar următoarea zi când se întâlnește cu Zuleyha, îi zice că este însărcinată.

Între timp, Gaffur găsește întâmplător în camera lui Hunkar dosarul original cu informațiile despre Behice, pe care l-a primit de la detectiv. Își dă seama că Behice a ucis-o pe Hunkar pentru acel dosar și cu gândul la milionul de lire, se duce în grabă să îi spună lui Sanyie. Tocmai atunci, apare Behice și îl amenință că dacă va spune cuiva despre dosar, va spune și ea că el l-a ucis pe Hatip.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.