Dragoste si secrete – episodul 16 (rezumat)

7,201

În ziua nunții lui Sevda, Sinan îi spune lui Ali că ea încă îl iubește și că nu se căsătorește de bunăvoie cu Uygar. Ali ajunge la nunta Sevdei chiar înainte de oficierea căsătoriei. O ia de acolo si îi spune că nu o va lăsa să plece până nu îi zice tot adevărul. Se opresc pe malul mării iar Uygar îi ajunge din urmă cu poliția. Sub amenințările lui, Sevda zice că Ali a răpit-o.
Ali este arestat iar ei se întorc acasă și se căsătoresc. După aceea își retrag plângerea însă Ali va rămâne două zile în arest.
În timpul acesta, Sevda merge acasă la el și găsește un jurnal în care a scris toate sentimentele lui pentru ea și pe care urma să i-l dăruiască în ziua nunții.

Duygu îi spune mamei sale că s-a decis să îi dea o șansă lui Pilot. Meral se bucură și începe să facă planuri pentru logodnă.
Tugce îl vizitează pe Pilot. Ca să nu afle Duygu și să înțeleagă greșit și ca să nu îi dea speranțe lui Tugce, Pilot îi spune că merge să o viziteze pe Duygu și o conduce și pe ea în cartier. Pe drum Tugce îl întreabă despre viața și familia lui iar el îi povestește de ambele familii și despre afacerile lui.
Când ajung, Pilot își lasă pistolul în mașină fiindcă i-a promis lui Duygu că renunță la el. Niște tipi îl atacă iar Tugce îi sare în ajutor și practic îi salvează viața.
Pilot o conduce apoi acasă dar întâi se opresc împreună la atelierul lui Ali ca să vadă dacă a fost eliberat. Hudaverdi tocmai găsise scrisoarea pe care i-a scris-o Duygu lui Ali și îl roagă pe Pilot să i-o ducă el. Pilot o citește și crede că a fost ceva între ei. Foarte supărat, merge la Duygu și o acuză de trădare, fără să o asculte.

Tugce se bucură că s-au despărțit. Chiar atunci apare Uygar și îi povestește situația. Uygar vrea să îl ucidă pe Ali în închisoare și mai avea nevoie doar de cineva pe care să dea vina.
Mai târziu, aranjează cu un tânăr din celula lui Ali, să îl otrăvească. Din greșeală, băiatul îl otrăvește pe alt bărbat iar când Ali își dă seama că el era ținta, îi spune că Pilot l-a angajat fiindcă a aflat că iubita lui îl iubește pe el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.