Pretul fericirii – episodul 14 (sezon 3) Rezumat

6,142

Emir și Yıldız au aflat în ultimul moment planul lui Ender. Caner distruge înregistrările camerei de supraveghere din cafenea apoi Emir îi spune lui Halit că Yıldız a mers la cafenea pentru a se întâlni cu el dar când a ajuns acolo, el a fost răpit de oamenii lui Sahika. Îl convinge că ea încă lucrează cu Nadir și au pus totul la cale împreună.
Halit o cheamă pe Sahika să îi ceară socoteală. Yildiz și Ender sunt convinse că de data aceasta o va concedia și vor scăpa de ea însă Sahika a bănuit că se va ajunge aici și a obținut înregistrarea video  înainte de a fi ștearsă. Când Halit vede că de fapt Caner este cel care l-a luat pe Emir de la cafenea, rămâne convins că planul a fost doar al lui Ender.
Yıldız o anunță pe Ender.

Ender și Yigit așteaptă toată ziua să afle cum se va răzbuna Sahika.
Şahika îi ține în suspans până seara, când la ușă apar doi polițiști și îl arestează pe Yigit. De fapt și acesta este tot un joc pentru a o face pe Ender să înțeleagă că e capabilă să folosească dovezile pe care le are împotriva lui Yigit.
Kaya și Ender merg la secția de poliție și află că de fapt Yigit nu a fost arestat și își dau seama că a fost răpit.
Ender primește un mesaj de amenințare de la Sahika în timp ce Yigit îl sună pe Kaya și îi spune că e bine și că i-au dat drumul.
Ender îi spune lui Kaya că Sahika este cea care a făcut asta. Kaya este foarte supărat și vrea să o confrunte dar Ender îl convinge să se prefacă că nu știe și să caute în secret seiful ei din străinătate si acele dovezi.
Împreună, îi promit lui Yigit că îl vor proteja iar el le spune pentru prima dată “mamă” și “tată”. Ender și Kaya sunt fericiți că relația lor cu Yigit se îmbunătățește pe zi ce trece și nu se grăbesc să divorțeze, ba chiar devin mai apropiați.

A doua zi, Ender, Yıldiz si Yigit fac un nou plan prin care să scape de Sahika dar nu le iese nici de data aceasta.
Lila, care se gândește neîncetat la Yigit, urmează sfatul lui Yildiz și iese la un club cu prietenele, ca să se destindă. Yigit este și el acolo și e gelos când o vede povestind cu un tip. Se îmbată și face scandal după care Lila insistă să îl ducă acasă fiindcă nu vrea să îl lase să conducă astfel. Când ajung, Yigit îi spune că știe că încă îl iubește și nu o lasă să plece. Adorm amândoi în mașină iar dimineața, familiile lor nu reușesc să îi contacteze fiindcă au telefoanele închise.
Halit află de la prietena lui Lila că ea a plecat de la club cu Yigit și își trimite oamenii după ea. Kaya aude scandalul din casă și intervine pentru Yigit, scăpându-l din mâinile lor. Se înfurie pe Halit pentru că și-a pus oamenii să îl bată pe fiul lui și ca răzbunare acceptă propunerea lui Nadir de a lucra pentru el.

Halit găsește în cele din urmă atuul de care avea nevoie împotriva lui Nadir.
Când era închis, un dușman de-al său l-a obligat să îmbrace o rochie de dansatoare și l-a fotografiat. Nadir l-a ucis pentru această fotografie însă Halit reușește să intre în posesia ultimei copii, îl șantajează și îi dă 24 de ore să-i cedeze acțiunile.

Nadir o sună imediat pe Yıldız și îi cere să-i aducă fotografia din buzunarul lui Halit și telefonul lui cât mai curând posibil, în caz contrar, îl va ucide pe Halit.
Yildiz nu are de ales dar se asigură că Halit nu o va bănui pe ea, ci pe Ender.
O sună pe Ender și o cheamă la conac, sub pretext că Erim este supărat și are nevoie de ea. O ajută să intre pe ascuns fiindcă Halit nu îi permite să îl vadă pe Erim. După aceea, varsă cafea pe Halit și în timp ce el merge să facă duș, ia fotografia și telefonul și i le duce lui Nadir.
Totuși, păstrează o copie a fotografiei în telefonul ei.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 14 varianta TV corespunde episodului 13 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.