Prețul Fericirii episodul 75 (rezumat)

18,330

Halit și-a recuperat averea, cumpără o vilă nouă și îi spune lui Yildiz că își dorește să lase trecutul în urmă și să înceapă o nouă viață împreună acolo. Îi propune să se recăsătorească însă Yildiz refuză fiindcă nu crede că s-a schimbat și nu mai vrea o căsnicie nefericită dar și pentru că a început să aibă sentimente pentru Kerim. Halit insistă să se mai gândească. Asuman, de asemenea, insistă să se împace cu el fiindcă e bogat din nou și chiar îi spune lui Halit că îl susține și îl va ajuta să o convingă să accepte.

Întoarcerea lui Halit în companie o îngrijorează pe Şahika. Fiind acționar majoritar, Halit îl poate concedia pe Kerim însă nu o face fiindcă e sigur că nu are nici o legătură cu Şahika și fiindcă l-a respectat și atunci când era un simplu asistent.
Halit îi propune lui Ender să fie mâna lui dreaptă în companie după ce i-a câștigat încrederea, fiind alături de el atunci când a pierdut totul.

Yigit se simte rău după ce face toxiinfecție alimentară. Ender o acuză pe Şahika că l-a otrăvit și când se dovedește că e nevinovată, e forțată să își ceară scuze, la insistențele lui Kaya.

Yildiz și șeful ei Bulent se întâlnesc la restaurant pentru o cină de afaceri iar Kerim, care știa că vor fi acolo, li se alătură. Când Bulent primește un telefon și trebuie să plece urgent acasă, Yildiz rămâne singură cu Kerim. La început este un pic tensionată fiindcă nu vrea să fie văzută în compania lui dar până la urmă petrec o seară frumoasă împreună. A doua zi încep să își trimită mesaje.
Când Yildiz îl roagă pe Halit să-i trimită pe cineva de la firmă ca să o ajute la o prezentare, Halit îi cere lui Kerim să-l trimită pe asistentul său Mert însă Kerim nu ratează ocazia și merge el acasă la Yildiz pentru a o ajuta. Caner și Emir, care și ei sunt acolo, își dau seama că cei doi se plac.

Halit organizează o petrecere la noua vilă. Printre invitați sunt și Yigit, spre surprinderea lui Lila și Kerim.
În discursul pe care îl ține, Halit îi mulțumește lui Yildiz pentru că a fost alături de el și de copiii lui și îi spune că vrea să își petreacă restul vieții împreună. Yildiz scapă din încurcătură fără să îi dea un răspuns fiindcă chiar atunci apare poliția acasă la ei și o arestează pe Zehra. Kerim, care plănuise asta, pornește după ei împreună cu Mert, după ce îi spune lui Halit că s-a interesat și a aflat că acei tipi nu erau polițiști. O salvează pe Zehra și îi câștigă din nou recunoștința și încrederea lui Halit. Ender e sigură că Şahika a plănuit totul fiindcă în urmă cu ceva timp i-a făcut asta lui Yigit. Halit îi promite răzbunare lui Şahika.

A doua zi, Kerim o vizitează pe Yıldız și îi spune că dacă este vreo șansă ca ea să se împace cu fostul ei soț, e mai bine să nu se mai vadă, nici măcar ca prieteni. Deși e cam nehotărâtă, Yildiz îi spune că nu se va împăca cu Halit.
După aceea, Yildiz merge la firmă să vorbească cu Ender fiindcă e foarte neliniștită și nu știe ce are. Îi spune că e entuziasmată și fericită și se întreabă dacă a căzut cumva în depresie. Ender, care îi știe diagnosticul de ceva vreme, îi zice că s-a îndrăgostit. Chiar atunci apar Halit și Kerim.
Kerim știe că este vorba de el dar și Halit e sigur că de el s-a îndrăgostit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.