Nemilosul Istanbul episodul 27 (rezumat)

5,725

Agah a aflat că Seniz l-a împiedicat pe Nedim să se însănătoșească și o scoate afară din casă. Seniz îi spune că tot ce a făcut a fost pentru fiul lor. Agah aranjează să nu fie primită în clădirile lui, îi retrage toți banii din cont și îl sună pe avocat să pregătească actele de divorț.
Damla e singura care nu înțelege ce se petrece. Fiindcă Agah și Cenk nu îi spun nimic, Ceren îi spune ce a făcut dar Damla nu o crede și pornește în căutarea lui Seniz și o cazează la un hotel fiindcă a rămas pe drumuri.
Agah isi cere scuze de la Nedim pentru că nu l-a putut proteja. Lui Nedim îi pare rău pentru el și îi spune că nu trebuie să se învinovățească fiindcă el întotdeauna l-a făcut să se simtă iubit și este singura lui familie. Agah îl întreabă dacă mai este ceva ce nu știe dar Nedim îi spune doar că nu vrea să îl supere mai mult iar Agah îi zice că nici nu ar putea să mai reziste la încă un secret.

Nedim merge apoi la Oya și îi povestește și ei ce i-a făcut Şeniz apoi îi spune că nu vrea ca Agah să afle că l-a înșelat și o roagă să șteargă înregistrarea făcută când i-a vorbit despre asta. Se hotărăște să nu mai continue terapia iar Oya îi propune să continue o relație de prietenie.
Nedim îi spune apoi lui Ceren că vor divorța fiindcă el vrea să renunțe la răzbunare. Ceren amenință că îi va da lui Agah înregistrarea terapiei lui când a spus că Seniz l-a înșelat cu tatăl lui dar Nedim îi ia telefonul și o șterge.

Seniz încearcă să îl instige din nou pe Cenk împotriva lui Nedim însă el îi spune că de acum vrea să meargă pe drumul lui și să facă ce este corect și că nu se mai implică în planurile ei.
Agah își cere scuze și de la Cemre pentru că nu a crezut-o când a încercat să îi spună despre Seniz apoi îi spune că dușmănia dintre Cenk și Nedim nu se poate diminua cât timp ea este între ei și îi cere să nu îi mai dea speranțe lui Nedim și să rămână cu Cenk. Cemre pleacă bulversată și merge pe faleză să se gândească ce decizie să ia. Nedim merge la ea și îi spune că el vrea să renunțe la răzbunare dar va putea să facă asta numai dacă ea îi va fi alături. Îi întinde mâna însă Cemre îi spune că îi dorește fericire pe noul său drum apoi pleacă și îl ia de mână pe Cenk care tocmai apăruse.
Nedim se hotărăște să nu mai divorțeze de Ceren.

Seniz are un nou plan pentru a scăpa de Nedim și îl cheamă la hotel sub pretext că îi va spune un secret despre tatăl lui. Ceren aude discuția și înainte ca Nedim să meargă la Şeniz, îi pune în buzunar un pix cu dispozitiv de înregistrat ca să afle ce vor vorbi.
Când Nedim ajunge la hotel, Seniz se înjunghie și aranjează să pară că el a făcut-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.