Aripi frânte episodul 12 (rezumat)

4,425

Odată cu sosirea fiului lui Muzaffer, lucrurile se îngreunează pentru Nefise și Azime. În timp ce Muzaffer face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Mert să se obișnuiască cu noua lui viață și cu mama vitregă, Tuba îl folosește pe Mert pentru a încerca să-i despartă pe Muzaffer și Nefise.

Aylin le spune lui Emre și lui Suat că Behzat i-a păcălit și că nu au lipsit bani din seiful lui.
Acum ea a furat aceeași sumă de bani de la Behzat pentru ei și îi convinge să-i accepte spunând că e dreptul lor după câte au pățit.
Emre crede că Nefise a împrumutat bani de la Muzaffer și vrea să-i plătească datoria ca să poată să plece din casa lui însă când ajunge la vilă află că s-au căsătorit.

Zerrin insistă ca Onur să ia masa cu Asli în oraș. Asli îi spune lui Onur că și tatăl ei vrea ca ei doi să se căsătorească și propune să se întâlnească din când în când ca să îi mulțumească pe părinții lor și să scape astfel de insistențele lor.

Emel e impresionată că Fazil a divorțat pentru ea dar Azime insistă să nu se mai întâlnească cu el.

Ahmet îi spune lui Nefise că el și Zeynep s-au logodit dar Onur a intervenit între ei și Zeynep e confuză din cauza lui.

Muzaffer i-a pregătit lui Nefise o surpriză specială pentru prima noapte pe care o vor petrece împreună dar din nou Tuba intervine și îi face să se întoarcă acasă spunându-le că Mert nu se simte bine.

Onur le duce pe Zeynep și pe surorile ei în parcul de distracții.
Ceylan li se alătură și îi trimite lui Ahmet fotografii cu Onur și Zeynep sperând că va renunța la Zeynep dacă se convinge că ea îl iubește pe Onur.
Tot Ceylan îi spune lui Onur că Zeynep a rupt logodna cu Ahmet, încurajându-l să nu renunțe la ea.
Când se întorc acasă, Onur o sărută pe Zeynep în curte și Nefise îi vede.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.