Casatorie cu bucluc episoadele 107-109 (rezumat)

1,888

După divorț Kerem și Ayşe se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Ayse se înscrie la universitate iar Kerem își umple timpul cu munca și cu diferite activități. Așa încearcă ei să depășească durerea și să stea departe unul de celălalt.

Faptul că Ayşe este imaginea companiei Modamu îi obligă să se întâlnească.
Kerem îi oferă bani ca să demisioneze fiindcă nu poate să o concedieze. Nici Ayse nu vrea să lucreze cu el dar se încăpățânează să rămână atunci când el o insultă oferindu-i bani.


Kerem încearcă prin diferite metode să o convingă să plece din companie dar când nimic nu funcționează, revine la vechiul stil de viață și începe să flirteze cu avocata lor în fața ei.
Ayşe nu stă degeaba şi răspunde în felul ei. Un tânăr din cartier care locuiește în Germania și este îndrăgostit de ea, vine să o ceară în căsătorie iar Ayse acceptă vizita lui ca să îl facă gelos pe Kerem.
Kerem se preface că este indiferent.

Ayse speră că Kerem va merge să împiedice cererea în căsătorie dar face și un plan de rezervă și îl roagă pe Sabri să o ajute.
Seara, pețitorul Omer merge să o ceară împreună cu familia lui.
Erkut a vorbit cu tatăl lui Sabri să îl închidă în casă pe Sabri dar el iese pe fereastră și ajunge la Ayse chiar înaintea propunerii.
Se iscă o mare hărmălaie, Riza vrea să îl lovească pe Sabri dar la urmă Sabri îl provoacă la luptă pe Omer și se alege cu o lovitură, de își pierde cunoștința.
Omer le spune tuturor să stea liniștiți că Sabri se va trezi în două ore și se întorc la motivul vizitei.
Pe când să înceapă din nou cererea, bate cineva la ușă. De data aceasta este Kerem dar nu e singur ci e însoțit de avocată, făcând-o geloasă pe Ayse.
El îi spune lui Ayse că în contractul ei este menționat că ea nu are voie să se căsătorească și să își schimbe numele timp de 5 ani. Ayse trebuie să aleagă dacă continuă jocul pentru a-l face gelos sau continuă să lucreze pentru Modamu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.