Căsătorie cu bucluc episoadele 72,73,74 (rezumat)

3,524

Ceyda îi spune lui Yelda despre căsătoria falsă a lui Kerem și că ulterior el s-a îndrăgostit de Ayse iar ea se folosește de el.
Kerem apare pe platou în timpul filmării reclamei și o sărută pe Ayşe. Ayşe este plăcut surprinsă.
El decide să-i mărturisească dragostea iar Ayşe aşteaptă şi ea momentul cu entuziasm.

Riza, Nazmiye și Melahat merg la terapie. Când psihologa îi îndeamnă să-și împărtășească visurile, Melahat spune că își dorește să aibă un smartphone. Ulterior Riza îi cumpără unul.
Visul lui Nazmiye este să locuiască cu soțul și fiica lor într-o casă separată iar Riza îi spune că poate pe viitor se vor muta.
Visul lui Riza a fost întotdeauna să devină dansator. Nazmiye îl înscrie la un curs de dansuri moderne.

Kerem și Ceyda trebuie să aleagă un model pentru imaginea companiei în următorii 5 ani. Ceyda are o candidată dar Kerem o recomandă pe Ayşe pentru că vrea să o împiedice să mai joace în alte reclame. În urma votului, Ayse este aleasă.

Atunci când Ceyda nu găsește un fotograf pentru o ședință foto, Erkut o convinge să îi acorde o șansă și îi impresionează pe toți cu talentul său.
Kerem pregătește o cină romantică pentru Ayşe. Cu toate acestea, în acea zi este aniversarea nunții lui Samet și Hülya. Samet a uitat și îi cere ajutorul lui Kerem iar el îi dă inelul și pregătirile făcute pentru Ayse.

Volkan îi spune lui Gonca că a înșelat-o.
Când Gonca se desparte de el, Volkan îl sfătuiește pe Kerem să-și mărturisească sentimentele cât mai curând.
În timp ce Kerem încearcă să vorbească cu Ayse, ea crede că a înșelat-o în seara când a fost la club cu Volkan.
În cele din urmă, Riza îi spune că Kerem a dormit în mașină în fața casei în acea noapte.

La finalul episodului Kerem îi spune lui Ayşe că o iubește dar cu puțin timp înainte, Yelda i-a spus lui Ayse că știe de căsătoria lor falsă și o amenință că le va spune celor din familia ei dacă nu face ce îi spune ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.