Doctorul Minune episodul 12 (rezumat)

0 2,524

Ali și Nazli își încep ziua fericiți că Ali s-a întors la secția de chirurgie. Povestesc despre seara trecută când au sărbătorit la restaurant iar Nazli îi propune să îl învețe să danseze când își va cumpăra un sistem audio.
Tanju și Ferman îi întâmpină cu vestea că o comisie medicală a sosit la spital pentru a cerceta cazul pacientei lui Nazli care a murit.
Tot personalul care a fost implicat este interogat și există posibilitatea ca spitalul să fie sancționat iar Nazli și Gunes să își piardă licența.

Beliz îi împărtășește fericită lui Adil că a decis să își învingă temerile legate de relații și să aibă încredere în Ferman.
Când află de sosirea comisiei, face un atac de panică și îi spune lui Ferman de situația financiară proastă a spitalului și că va avea probleme mari dacă spitalul va fi sancționat. Ferman o liniștește și o asigură că îi va fi alături și că vor depăși totul cu bine.

Nazli așteaptă decizia comisiei timp de două zile, cu teamă și nerăbdare.
Ali încearcă să o binedispună și îi face cadou un sistem audio.
Ferman îi spune lui Adil că are o soluție pentru a o ajuta pe Nazli, dar o va răni pe Beliz. Dacă Nazli ar minți că un dispozitiv care ar fi ajutat-o să intubeze pacienta a lipsit din ambulanță, ea ar scăpa nepedepsită iar spitalul ar fi sancționat. Îi cere sfatul însă Adil îl lasă să decidă el.
Când Nazli este chemată în fața comisiei, Ferman o ia deoparte și îi spune să mintă că acel dispozitiv a lipsit.
Nazli e surprinsă dar nu este decisă dacă să mintă sau nu.
Ali vrea să o ajute și deși Adil și ceilalți insistă să nu se implice, dă buzna în sală și spune comisiei despre pacienții pe care Nazli i-a salvat și despre cât de mult l-a ajutat pe el de când s-a angajat acolo. Vorbele lui o ajută pe Nazli să ia decizia corectă și să nu mintă că acel dispozitiv a lipsit.

Nazli scapă cu un avertisment iar seara sărbătorește acasă împreună cu Ali, ascultând muzică la sistemul cumpărat de el și îl învață să danseze după un videoclip.
Ferman îi spune lui Beliz că trebuie să discute ceva cu ea. Beliz se așteaptă emoționată să o ceară în căsătorie și este șocată când Ferman îi spune că a ales-o pe Nazli în locul ei și că dacă ar fi nevoie, ar face același lucru din nou.
Încearcă să îi explice că Nazli este rezidenta lui și că el trebuie să o protejeze și să o ajute. Insinuează că nu a putut să salveze pe cineva iar Beliz îl întreabă cine este acea persoană dar Ferman nu poate să îi spună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.