Rămâi lângă mine Episoadele 49,50,51 (rezumat)

0 798

Eylul și Burak merg împreună la același restaurant unde au mers Selin cu Demir, Ayda și Ibo.
Selin îi invită la masa lor, dar Eylul refuză și se așează cu Burak la altă masă. Eylul își amintește cu nostalgie ultima dată când a fost cu Demir în acel loc.
Când ajung acasă, Demir vrea să îi povestească lui Selin despre trecutul lui cu Eylul dar Selin îl roagă să nu îi zică nimic fiindcă de două zile el se comportă ciudat și se teme că îi va spune că pleacă. Demir își cere scuze fiindcă a supărat-o și îi spune că o iubește.

In weekend, Ayda a însoțit-o pe Merve în Antalya. Ayda rămâne la un hotel în timp ce Merve merge acasă la părinții lui Bora.
Situația lui Merve e complicată fiindcă mama lui Bora nu o acceptă deloc.
A doua zi dimineața, Merve și Ayda se intorc acasă iar Bora rămâne acasă la părinții lui.
Firuze merge acasă la Demir și la Selin pe motiv că vrea să le ceară părerea despre ce fel de om este Muharrem fiindcă are o relație cu Leyla. De fapt motivul ei era să vadă dacă nu cumva ei s-au certat. Ei îi spun că Muharrem este un tip cumsecade.

După ce pleacă Firuze, apare Muharrem. Fiindcă Leyla nu are alte rude, le spune că îi consideră ca făcând parte din familie și le cere permisiunea pentru a se căsători cu Leyla. Selin și Demir îi urează fericire.
După puțin timp la ușa lor apare Leyla cu o rochie de mireasă pe care vrea să i-o facă cadou lui Selin. De fapt și ea a găsit un motiv pentru a vedea dacă ei nu sunt cumva certați.

Eylul și Demir merg împreună la o întâlnire de afaceri în alt oraș. La întoarcere, Eylul încearcă să îl sărute iar Demir se enervează și îi spune să coboare din mașină și să ia taxiul. Când ajunge la firmă, Eylul are o criză de astm. Selin o duce la spital și stă cu ea până își revine apoi o invită la ea acasă pentru a lua masa împreună. Eylul acceptă invitația. Demir se întoarce acasă și este surprins să o găsească pe Eylul în grădină.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.