Doctorul minune episodul 35 (rezumat)

0 4,547

Nazli îl duce pe tatăl ei la spital împreună cu Ali. Bărbatul nu a pățit nimic dar îl vor ține peste noapte acolo. Când se trezește, Ismet îi spune lui Nazli că s-a lăsat de băutură dar ea nu îl crede, îi face reproșuri pentru că a avut mult de suferit din cauza lui și îi zice să plece cât mai curând posibil.
Ali o întreabă ce poate să facă pentru ea iar Nazli îl roagă să îl trimită din spital.
Ali merge să vorbească cu el dar Ismet este foarte prietenos și cumsecade și când află că e iubitul lui Nazli, îl roagă să-l ajute să se împace cu ea.
Nici Ferman nu poate să îl trimită pe Ismet, ci se împrietenește cu el și primește niște sfaturi despre Leyla.

Ferman, Ali și Nazli au un pacient care a căzut de la etajul 30. Are numeroase răni și apar multe complicații dar Nazli încearcă foarte mult să îl salveze sperând că se va întâmpla un miracol și va supraviețui, la fel cum în sinea ei speră că tatăl ei chiar s-a schimbat. În cele din urmă pacientul moare.
Ismet locuiește pe străzi și Nazli se lasă convinsă de Ali să îl cheme acasă la ea până își va găsi o locuință. Nazli îi zice lui Ali că de multe ori a mințit-o și e sigură că urmărește să facă rost de bani de băutură de la ei.
Totuși până la urmă, Ali o convinge să se împace cu el.
Nu după mult timp, Ismet îi cere bani împrumut lui Ali. Când îl roagă să nu îi spună lui Nazli, Ali devine suspicios, îl urmărește și vede că merge să își cumpere băutură.

Tanju este plecat. O sună pe Beliz furios după ce a aflat că spitalul este pe cale să dea faliment. Îi spune că va prelua el conducerea dacă nu este capabilă să îl administreze.
Atunci Beliz dă directiva că nu se va mai efectua nici o intervenție chirurgicală gratuită în spital.
Ferman se încăpățânează și fără permisiunea ei, îl operează pe un tânăr care nu își poate achita operația. Ali, Gunes și Acelya îl asistă fiindcă și el i-a ajutat când au intrat în probleme. Beliz este foarte supărată.

Ferda împreună cu Demir și Doruk se ocupă de o pacientă cu probleme cardiace. Demir și Doruk sunt într-o continuă competiție.
Doruk îi recomandă pacientei un tratament care se află încă în stadiul de testare. Ferda și Ferman aprobă tratamentul iar pacienta se însănătoșește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.