Căsătorie cu bucluc Episoadele 10,11,12 (rezumat)

0 1,888

Când Muhsin bey îi găsește pe Kerem și pe Volkan la petrecerea de la piscină se enervează foarte tare și îi ceartă pe amândoi. Le cere o explicație iar Volkan încearcă să inventeze ceva dar Muhsin îi spune că de când e prieten cu Kerem a devenit ca el.
Kerem își pune pe ascuns verigheta și vrea să ii spună tatălui să adevărul despre el și Ayse dar din fericire apare Ayse și salvează situația.
Ayse îi spune lui Muhsin că ea a fost de acord cu Kerem să facă acea petrecere fiindcă nu s-au distrat destul la nuntă. După ce Muhsin pleacă, Kerem și Ayse se întorc și ei acasă.

Casa lui Muhsin este deratizată din cauza că este invadată de gândaci și timp de 24 ore nu se poate locui în ea. Membrii familiei merg să doarmă în altă parte.
Familia lui Ayse îi invită pe Kerem și pe Ayse la cină și află că ei vor merge să doarmă la hotel în acea noapte și insistă să rămână la ei acasă.
Kerem se înțelege cu Volkan să îl aștepte mai târziu în fața casei lui Ayse pentru a merge împreună la o petrecere.
După ce Ayse adoarme, Kerem pleacă cu Volkan dar nu apucă să meargă prea departe fiindcă o femeie însărcinată care trebuia să nască le cere ajutorul. Kerem vrea să o ducă la spital dar femeia le spune că nu mai este timp și le cere să o ducă la o moașă în apropiere. Kerem și Volkan sunt nevoiți să ajute și ei la naștere. Între timp frații lui Ayse află că Kerem a plecat de acasă. Ayse încearcă să îl salveze și le spune că a trebuit să meargă la serviciu.
‌Soțul femeii îl sună pe Riza să meargă până acasă la el să vadă ce s-a întâmplat fiindcă soția lui nu îi răspunde la telefon iar el este plecat la serviciu. Riza merge acolo împreună cu Erkan și cu Ayse dar când ajung în fața casei unde locuia moașa, îi văd pe Kerem și pe Volkan iar în jurul lor era o mulțime de oameni din cartier care îi felicitau și îi aruncau în sus de bucurie fiindcă au salvat-o pe femeie.
‌Kerem și Volkan ajung eroii cartierului, iar nou-născutului i se dă numele lor.

Ayse își continuă studiile la facultate, iar Muhsin îi propune să și lucreze în același timp și o angajează la companie.
Ceyda încearcă să îi facă probleme lui Ayse la locul de muncă dar nu reușește, iar până la urmă Muhsin o angajează pe Ayse ca asistenta lui.

Berk o sună pe Ayse și insistă să se întâlnească într-o cafenea pentru a discuta ceva important. Ayse refuză să meargă dar el o amenință că merge la ea la serviciu. Până la urmă Ayse acceptă și merge la cafenea.
El își cere iertare de la ea pentru că nu a știut să o prețuiască și a înșelat-o cu Gonca. Din păcate au fost fotografiați iar seara apare o știre cu ei la tv. O altă știre este despre Kerem care a fost la o petrecere.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.