Doctorul minune episodul 37 (rezumat)

0 4,799

Nazli a aflat că Kıvılcım a folosit medicamente imunosupresoare pe perioada sarcinii iar acest lucru dovedește că ea nu a avut nici o șansă să supraviețuiască intervențiilor necesare. Procesul lui Ali este amânat pentru a examina probele. Cel mai probabil va fi găsit nevinovat.
Tanju îi spune că l-a nedreptățit și îi mulțumește că a salvat-o pe fiica lui Kivilcim. El ar fi ales-o pe Kivilcim iar atunci le-ar fi pierdut pe amândouă.

Tanju trimite consiliului de administrație evaluări de performanță ale medicilor și rezidenților. Imediat după evaluarea consiliului, se vor face disponibilizări.

Pe când Ali se bucura că Ismet a plecat, acesta se întoarce, de data aceasta cu piciorul rupt.
Gunes află că Ismet l-a înșelat. Le spune prietenilor apoi toți îi spun lui Ali că Nazli trebuie să afle.
Ali vorbește întâi cu Ismet și îi oferă bani ca să plece. Îi spune că îi dă toți banii din cont, își vinde bicicleta și alte lucruri și face și un împrumut dacă este nevoie, numai să plece și să nu o mai supere pe Nazli. De fapt el îl testează ca să vadă dacă este capabil să îi ia. Ismet refuză și îi spune că el nu vrea să o piardă din nou pe Nazli dar nu poate să se lase de băutură. Ali se oferă să îl ajute dar când îl găsește beat în fața blocului, decide să îi zică lui Nazli.
Nazli se întristează foarte tare. Îi zice că nu mai este supărată pe el dar nu vrea să mai fie în viața ei. Își ia rămas bun de la el iar Ismet pleacă.

Un pacient cu tumoare pe creier trebuie operat și singurul neurochirurg din spital este Adil. Ferda propune ca el să îl opereze, pentru a-i ridica moralul. Ea, Ali și Doruk îl asistă.
Soția și fiul lui le spun medicilor că înainte de a avea tumoarea, bărbatul era foarte violent dar de când are tumoarea s-a schimbat, a devenit un om bun. Acum amândoi sunt îngroziți că după operație, va fi din nou violent și îi roagă pe medici să nu facă operația. Bineînțeles că ei nu acceptă. Doruk este furios când aude cerința femeii.
În timpul operației, Ali și Ferda se ceartă, fiind geloși unul pe celălalt. Atunci Adil le spune să stea deoparte și să privească și doar Doruk îl asistă.
După operație, bărbatul este din nou violent dar Ali îl face să își înțeleagă greșeala și să se schimbe.
Discuția lor îl afectează pe Doruk și din nou are o migrenă. Ali îl prinde luând medicamente din farmacia spitalului dar nu îi spune nimic fiindcă se teme de el când vede în ce stare este.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.