Dragostea în alb și negru – Episoadele 28,39,30 (rezumat)

2,313

Asli îi spune lui Mutul că Ferhat este în pericol și îi cere să o însoțească acasă la Sahin. Înainte cu o seară, după ce crezuse că Ferhat a adormit, ea și-a ascuns telefonul în mașina lui pentru a-l putea urmări după semnalul telefonului.
Când Ferhat l-a împușcat pe Sahin, Ebru era ascunsă în casă și văzuse toată scena. După ce Ferhat și Cuneyt s-au luptat cu oamenii lui Sahin și au reușit să scape, Ebru îi promite tatălui său că îl va răzbuna, apoi îl duce pe Sahin departe și îl înmormântează.
Ferhat îl trimite pe Cuneyt acasă iar el merge la Erkin, un prieten care avea un restaurant. Înainte cu o seară a văzut când Asli a pus telefonul în mașina lui și l-a sunat pe Erkin să țină telefonul la el iar dimineața să pregătească un mic dejun copios și să îl pună pe masă iar alături să pună telefonul lui Asli împreună cu un bilet.

Asli îl anunță pe Yigit că Ferhat a mers să se răzbune pe Sahin și îi cere ajutorul. Yigit o urmează împreună cu Cem. Când ajung în locul de unde venea semnalul telefonului, Asli își găsește telefonul pe o masă cu micul dejun pregătit și cu un bilet de la Ferhat. Ferhat o aștepta în bucătărie unde prepara liniștit o omletă.
Ferhat îi invită pe toți la masă iar ei îl întreabă dacă a fost acasă la Sahin. El se preface că nu cunoaște nici un Sahin.
Yigit este anunțat că au fost focuri de armă la casa lui Sahin și merge acolo împreună cu Cem.
Cuneyt le arată lui Yeter și lui Gulsum filmarea cu Ferhat și le amenință că dacă îi fac probleme îl va denunța că l-a împușcat pe Sahin.

Abidin află că copilul care credea că este al lui, este de fapt copilul lui Gulsum și al lui Cuneyt. Este devastat de ceea ce află și îl cheamă pe Cuneyt și îi spune că știe ce a făcut dar nu spune nimic din cauză că nu vrea să le necăjească pe Vildan și pe Ozge și îl amenință că îl va împușca dacă vreodată se va mai uita la Gulsum.
Noaptea după ce toți din casă au adormit, Abidin o trezește pe Safiye și o obligă să scrie un bilet în care îi cere să nu o caute și că îi încredințează lui copilul, apoi o duce în stația de autobuz. Safiye încearcă să se apere și îl minte că Yeter a amenințat-o și de aceea a acceptat să mintă că copilul este al lor dar el îi spune că știe că a făcut asta doar pentru bani.
Abidin îi dă o sumă mare de bani și
îi spune să plece pentru totdeauna.
Când se întoarce acasă, Abidin duce copilul în camera lui Gulsum și îi spune că Safiye a plecat definitiv și o roagă pe ea să aibă grijă de copilul lui.
A doua zi când află toți că Safiye a dispărut, Abidin le spune că lasă copilul în grija lui Gulsum pe motiv că copilul este obișnuit cu ea.

Ferhat a dus-o pe Asli la spital. Un pacient de-al ei a atacat-o iar Ferhat o salvează. Când se întorc acasă mașina rămâne fără benzină și sunt nevoiți să rămână peste noapte la o cabană.

Handan îi cere lui Abidin să îi facă la copil testul ADN, dar el îi spune că a făcut testul de curând și copilul este al lui.
Cuneyt și Vildan pleacă în vacanță pentru câteva zile.

Namik îi reproșează lui Ferhat că se plimbă cu doctorița în loc să se ocupe de problemele din familie. Apare Asli și îi cere lui Namik să îi zică tot ce are de zis. El îi spune că ea trăiește doar pentru că i-a fost milă lui Ferhat de ea. Asli îi zice că știe asta și regretă că i-a spus multe vorbe grele lui Ferhat. Namik îi cere să îi lase singuri fiindcă el și Ferhat sunt nepot și unchi și e normal să se mai certe. Ea îl privește disprețuitoare și îi dă de înțeles că știe că nu este unchiul lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.