Îndrăgostiți din interes episoadele 28-30 (rezumat) Cagla află că Ozan a fost căsătorit cu Esra

655

Ozan o cere în căsătorie pe Cagla. Ea este surprinsă fiindcă înainte cu o zi era indiferent față de ea.
El îi spune că după ce ea i-a mărturisit sentimentele ei față de el, s-a gândit toată noaptea și și-a dat seama că și el vrea să fie împreună.
Cinar îl întreabă pe Ozan ce are de gând să facă fiindcă înainte cu o zi era cu Esra și îl avertizează că dacă o va face pe Cagla să sufere îl va face să plătească. Ozan îi spune că capitolul Esra este încheiat și să nu își facă griji fiindcă Cagla îi este dragă și nu are de gând să o facă să sufere.
La companie, Ozan și Cagla își anunță angajații că se vor căsători. Toată lumea îi felicită. Esra nu înțelege ce s-a întâmplat cu Ozan fiindcă înainte cu o zi a sărutat-o și i-a spus că o iubește
și de ce și-a schimbat planurile într-o singură zi.
Mai târziu ea merge la Ozan și îi cere o explicație pentru comportamentul lui iar el îi zice că a vrut doar ca și ea să vadă cum este să te îndrăgostești și să fii părăsit. Esra pleacă plângând din biroul lui iar după ce își revine merge la Cinar și îi spune că îi acceptă oferta de muncă.
‌Ozan își anunță mama că se va căsători cu Cagla. De bucurie, Zumrut angajează niște cântăreți și merge prin cartier să dea vestea. Din nou există o confruntare între ea și Menekse.

Elif îl duce acasă pe Timur și îl prezintă mamei sale. Când aude că tatăl lui este foarte bogat, Zumrut este fericită.

Arif și Cinar o sfătuiesc pe Cagla să nu se grăbească cu nunta fiindcă este ciudat că Ozan vrea să se căsătorească așa în grabă. Cagla însă este decisă să facă nunta cât mai curând și îi anunță că a invitat-o pe mama ei să locuiască la vilă și să o ajute cu pregătirile. Ei nu sunt de acord cu asta dar ea nu îi ascultă.

Eco îl aude pe Timur vorbind cu iubita lui, Buse și își dă seama că relația lui cu Elif nu este serioasă. El îi scrie într-o scrisoare anonimă lui Elif că Timur o înșeală cu Buse. Ea își dă seama că scrisoarea este de la Eco și merge la el furioasă și îi reproșează că i-a scris acea scrisoare intenționat pentru a o despărți de prietenul ei. Eco recunoaște că el i-a scris acea scrisoare dar o avertizează că
într-o zi își va da seama că el are dreptate și atunci își va cere iertare de la el.

Ozan pleacă în weekend cu Musa la o stațiune pentru o întâlnire de afaceri.
Musa și Zeynep se înțeleg să îi aducă împreună pe Ozan și pe Esra.
Zeynep o invită pe Esra să meargă împreună cu ea în weekend în acea stațiune, pe motiv că are un prieten care lucrează acolo. Esra, fiind deprimată din cauza căsătoriei lui Ozan cu Cagla, acceptă invitația cu speranța că va reuși să mai uite de supărare.
Musa aranjează să fie cazați la același hotel în camere apropiate.
Când îl întâlnește pe Ozan la un local, Esra se preface că nu îi pasă că se căsătorește ba chiar îi urează fericire. Mai târziu ea începe să bea cam mult și se îmbată. Ozan încearcă să o oprească dar încep să se certe amândoi. El o ia în brațe și o duce în cameră. O jurnalistă îi fotografiază.
Cagla primește un email cu această fotografie dar rezolvă pentru a nu fi publicată. A doua zi, dimineața devreme Cagla merge la hotelul unde era cazat Ozan dar nu îi spune ce a aflat.
Mai târziu, când se întâlnește cu Esra, Cagla îi spune că înainte cu o seară Ozan a sunat-o și a invitat-o acolo. Bineînțeles că nu era adevărat, dar voia să o facă pe Esra să își cunoască locul. Esra pleacă supărată de la hotel.

Cagla îi spune lui Ozan că știe că nu o iubește dar speră că într-o zi o va iubi și el și îi promite că va face totul pentru a-l face fericit.
Arif îl invită pe Ozan să ia cina împreună cu familia lui.
Cinar merge in cartierul Esrei apoi o sună și o invită la o plimbare. Între timp, Arif îl sună pe Cinar și îi spune că îl așteaptă acasă la cină fiindcă trebuie să discute ceva important cu el. Cinar îi propune Esrei să meargă să ia cina într-un loc unde este mâncare foarte bună de casă dar nu îi spune că vor merge acasă la el. Când ajung în fața casei ea își dă seama că este casa lui. Esra încearcă să îl convingă să o ducă acasă pe motiv că nu este bine dispusă dar ii promite că va merge altădată. Arif o vede și o invită la cină.
Cinar nu știa că și Ozan este invitat la cină.
În timpul cinei, Ozan le spune tuturor că Esra este fosta lui soție.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.