Inimă rănită Episoadele 34,35,36 (rezumat) Yaman află că Adnan este tatăl său

2,264

Ferit o ascunde pe Ayse și rămân amândoi peste noapte în casa unui om pe care el îl ajutase în trecut. Ayse îi povestește lui Ferit totul dar el nu o crede. Dimineața, când el se trezește găsește doar un bilet în care Ayse își lua adio de la el pentru totdeauna. Ayse merge la poliție și se predă.
Mama lui Hande își dă seama că Huseyin este implicat în moartea lui Cesur și îi spune că dacă află că Ayse va fi acuzată pe nedrept, atunci ea îl va face să plătească scump. Huseyin neagă totul.

Adnan a făcut atac de cord iar Yaman și Bahtiyar l-au dus la spital. Yaman îi arată lui Bahtiyar biletul pe care îl găsise în buzunarul hainei lui Adnan și îl întreabă dacă știe cumva dacă Adnan are vreun copil ilegitim. Bahtiyar îi spune că nu știe nimic dar când se va trezi Adnan il va putea întreba.
Yaman pleacă acasă și își amintește multe lucruri din trecut și punând totul cap la cap bănuiește că Adnan ar putea fi tatăl său. El suferă fiindcă nu înțelege de ce a fost abandonat.

Ferit vrea să o caute pe Ayse dar Sinan îl anunță că tatăl lor este în spital și merge acolo.

Huseyin angajează un avocat pentru a o convinge pe Ayse să recunoască că ea l-a împușcat pe Cesur, în felul acesta îi promite că i se va reduce pedeapsa. De fapt Huseyin voia să scape de ea.
Ea declară că este nevinovată.

Adnan îi cere avocatului său să întocmească un testament în care să îl includă și pe Yaman. Ihsan îl urmărește pe avocat și află că Yaman primește o parte mai mare decât el și începe să îl urască.

Azade află că Ayse este nevinovată. Kerim, omul ei îi aduce un videoclip care era filmat în momentul când Ayse s-a întâlnit cu Cesur și a fost împușcat. Azade îi cere lui Kerim să afle cine este persoana care a vrut să îi facă rău lui Ayse.
Chiar dacă știe că Ayse este nevinovată, Azade îi cere slujnicei să adune toate lucrurile ei și să le arunce. Ferit aude și îi spune mamei sale că lucrurile vor rămâne la locul lor iar când va putea Ayse va veni să le ia. Azade îi interzice să mai vorbească despre Ayse, altfel îl va renega. Ferit îi spune că nu îi pasă și el va hotărî dacă mai vorbește cu Ayse sau nu.
La proces, Ayse recunoaște că ea l-a ucis pe Baha într-o clipă de furie, fiindcă acesta îi amenința căsnicia. Ferit era și el acolo și crede că este nevinovată.
Azade a mers și ea la proces și când a ieșit afară i-a spus lui Kerim să ascundă videoclipul pe care i l-a arătat să nu îl vadă nimeni.

Bahtiyar face în așa fel încât Yaman să vadă testamentul lui Adnan. Mai târziu Yaman se întâlnește cu el și îl întreabă dacă este adevărat că el este fiul lui Adnan iar el îi spune că da. Yaman pleacă furios iar Bahtiyar îi spune că știa că va reacționa în acest fel.

Ferit merge în vizită la Ayse dar ea refuză să vorbească cu el. După ce face câteva investigații, Ferit află că atunci când a fost împușcat Cesur, lui Ayse i-a fost injectat un sedativ. Acum este sigur că este nevinovată.

După câteva zile, Ferit merge din nou la Ayse și îi spune că este acolo în calitate de avocat al ei.
Îi spune că el crede în nevinovăția ei și că va face tot posibilul pentru a dovedi și a o scoate de acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.