Ma numesc Zuleyha episodul 102 (rezumat)

0 30,354

Umit îi constrânge pe Demir și pe Zuleyha spunând că dacă nu îi vor permite să locuiască la conac, îl va denunța pe Demir.
Când cei doi îi spun că sunt dispuși să îi dea orice vrea ca să plece, Umit îi cere lui Demir o hârtie semnată de el în care să admită că este tatăl copilului ei și că îi va da numele lui.
După ce semnează hârtia, Umit le spune că va pleca doar după ce va naște. Chiar atunci apare Betul și propune să locuiască la ele. Gestul ei înseamnă mult pentru Demir.
Betul îi câștigă încrederea încât următoarea zi Demir o împuternicește să se ocupe de firmă în lipsa lui.
În scurt timp, Şermin își dă seama că Umit nu este însărcinată.

Fikret merge la înmormântarea tipului pe care l-a accidentat Fekeli și acolo îl aude pe fratele său, Hakan vorbind că Demir este prieten cu Fekeli și că este posibil ca el să fi aranjat să îl ucidă în accident.
Văzând că oamenii aceia sunt periculoși, Fikret se duce imediat la Demir să îl avertizeze.
Chiar atunci Demir primește vestea că un depozit de-al său a fost incendiat și că un tir i-a fost furat iar șoferul a fost bătut grav.
Demir se duce la spital să vorbească cu șoferul iar Fikret insistă să îl însoțească.
Pe drum Demir îi povestește că tipul accidentat este un vechi dușman de-al său.
Când se întorc acasă descoperă că Leyla a fost răpită. După ce anunță poliția, pornesc și ei pe urmele acelor tipi.
Nu după mult timp, Leyla este înapoiată familiei cu un bilet pentru Demir în care i se spune că dușmanul său este mai aproape de el decât crede.

Demir spune muncitorilor de la fermă și prietenelor lui Züleyha care se află la conac că Fikret este fiul lui Adnan și fratele lui. În fața lor își cere scuze de la el în numele lui Adnan, îi spune bun venit în casa tatălui lor și îl îmbrățișează.
După aceea, Demir este arestat fiind principalul suspect că a ucis-o pe Sevda.

Fikret îl ajută să evadeze. Vrea să îl trimită în străinătate și îi promite că îi va proteja el pe Zuleyha și pe copiii lor. Demir nu pleacă fără ei și vrea să îi ducă într-un loc unde să fie în siguranță apoi să se întoarcă în Cukurova să lupte cu dușmanul său.
Împreună cu Fikret, merge după ei dar chiar atunci apar oamenii lui Hakan și atacă conacul. Toți supraviețuiesc, dar mulți dintre muncitori sunt răniți.
Când ei se retrag, Zuleyha vede că Demir a dispărut și îl caută disperată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.