Ma numesc Zuleyha episodul 116 (rezumat) Fikret și Betul s-au logodit

5,331

Amenințările lui Abdulkadir nu o intimidează pe Lütfiye, care o sfătuiește pe Betül să nu spună nimănui ce s-a întâmplat și începe să caute dovezi că Abdülkadir l-a ucis pe Fekeli.

Dându-și seama că dragostea lui pentru Züleyha este imposibilă, Fikret acceptă să se căsătorească cu Betül. Şermin insistă să facă petrecerea de logodnă la clubul orașului.
În timp ce Betül este fericită că își atinge obiectivul, Fikret începe să se gândească cum să o scoată pe Züleyha din inimă.

După ce află de înscenarea pe care Vahap și Abdulkadir i-au făcut-o lui Fikret, Hakan se înfurie foarte tare pe amândoi și rupe legăturile cu ei.
Abdulkadir îl trimite pe Vahap în Izmir fiindcă îi pune în pericol toate planurile.
Hakan îi oferă lui Abdulkadir bani și îi cere să părăsească Çukurova. Deși Abdulkadir dorea mai multe acțiuni de la el, trebuie să accepte această ofertă dar nu va pleca ci promite că renunță la răzbunarea pe familia Yaman.

Vahap nu părăsește orașul și face un plan împotriva lui Hakan fără știrea lui Abdulkadir.
De două ori intră în conac pe furiș, în camera lui Zuleyha. A doua oară este prins de Gaffur dar îl înjunghie în picior și fuge.

Hakan îi trimite un cadou lui Zuleyha la birou, un colier alături de o invitație la cină în care îi spune că trebuie să îi vorbească ceva.
Seara, cei doi se întâlnesc la restaurant.
Hakan o cere în căsătorie pe Zuleyha iar ea acceptă. După aceea Hakan vrea să îi mărturisească cine este și îi spune că numele lui nu este Mehmet Kara. Chiar în acel moment, Vahap se află în apropiere și vrea să îl împuște pe Hakan dar din greșeală o împușcă pe Zuleyha în cap. Züleyha se prăbușește la pământ.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.