Ma numesc Zuleyha episodul 139 (rezumat)

9,254

Züleyha l-a răpit pe Hakan și îi cere să-i vândă acțiunile însă Hakan nu acceptă. Zuleyha amenință că îl împușcă dar Fikret ajunge chiar la timp pentru a o opri. Hakan îi spune că nu va renunța la ea sau la companie.
Fikret îi spune apoi lui Hakan că acum sunt chit, deci el nu îi mai datorează nimic.

Betül merge să se întâlnească cu Abdulkadir dar pe drum își dă seama că este urmărită de omul lui Çolak.
Reușește să scape de el și ajunge la atelierul lui Abdulkadir iar el insistă din nou să îl părăsească pe Çolak. Betul îi spune că s-a gândit mai bine și nu se grăbește să-l părăsească fiindcă vrea să pună mâna pe averea lui.
După aceea, Betul își ia lucrurile de la Çolak și se întoarce acasă, prefăcându-se supărată că toată Çukurova vorbește despre ea, că este amanta lui. Vrea să îl convingă să se căsătorească cu ea dar Çolak are altă idee, să se întâlnească pe ascuns.

Züleyha este pe cale să își piardă conacul după ce a omis să își plătească unele datorii. Bineînțeles că Betül este implicată în asta.
Întrucât are nevoie urgent de o sumă mare de bani pe care nu îi poate obține imediat, Hakan se oferă să o ajute dar Züleyha refuză. În schimb, acceptă ajutorul lui Fikret.
Fratele lui Mujgan apare cu avocații lui și îi cere lui Fikret o sumă mare de bani în schimbul custodiei lui Kerem Ali.
Fikret îi dă banii și nu o mai poate ajuta pe Züleyha dar apoi Mujdat îl răpește pe Kerem Ali plănuind să obțină o sumă mai mare de la Fikret.

Züleyha îl trimite pe Gaffur să-i amaneteze bijuteriile pentru a-și plăti datoria. Desigur, Gaffur spune tuturor despre comoara din geanta lui.
Hakan îl găsește pe Kerem Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.