Ma numesc Zuleyha – episodul 74 (rezumat)

12,572

Zuleyha este foarte necăjită când află că Mujgan este însărcinată. Yilmaz află de la ea și oricât ar încerca el să o convingă că este imposibil, Zuleyha nu îl crede.
Yilmaz merge acasă și o acuză pe Mujgan că ori minte, ori este însărcinată cu alt bărbat. Pe tot parcursul episodului, Fekeli insistă să își recunoască copilul dar Yilmaz e sigur că nu este al lui.

Behice ține o conferință de presă și spune că Zuleyha este vinovată pentru atacul ei fiindcă a răspândit zvonul că ea a ucis-o pe Hunkar dar nu va depune plângere împotriva ei ci alege să o ierte. Fekeli se întreabă ce urmărește dar Sermin își dă seama imediat că Behice și-a înscenat atacul. Behice îi dă o palmă și o amenință să nu spună cuiva. Sermin realizează că e foarte periculoasă și merge direct la Demir și îi spune că e sigură că ea a ucis-o pe Hunkar. Demir nu crede și oricum nu poate să facă nimic fără dovezi. Sermin promite că îl va ajuta să îl găsească pe vinovat.

Sanyie nu poate să accepte șederea lui Sevda la conac și izbucnește când o găsește ocupându-se de plantele lui Hunkar. Îi spune să iasă afară din grădina ei și să nu își imagineze că îi poate lua locul, numai fiindcă Zuleyha a dus-o acolo din milă. Sevda îi spune că în spatele ei nu este Zuleyha ci Demir Yaman și o amenință că dacă nu îi acordă respect, o va concedia. Mai târziu, și Demir o atenționează la fel, fiindcă observă atitudinea ei față de Sevda.

Când Demir află că Mujgan este însărcinată, își dă seama că acesta e motivul pentru care Zuleyha plânge de două zile și îi spune că Yilmaz nu o merită și că el o va aștepta toată  viața.
Fiindcă nu vede nici un viitor alături de Yilmaz, Zuleyha decide să își accepte soarta și începe să se ocupe de fermă în locul lui Hunkar. Îi adună pe muncitori și le ține un discurs de încurajare în care le spune că de acum se vor ocupa împreună de moștenirea lăsată de Hunkar apoi împreună cu Sanyie verifică terenurile și îi vizitează pe muncitorii de la colibe să îi întrebe dacă au nevoie de ceva.

Yilmaz aude zvonurile despre Fikret și Mujgan. Furios și înarmat, merge la fabrica de bumbac să îl împuște pe Fikret, crezând că el este tatăl copilului ei.
Mujgan care află de la Cetin, merge în grabă să-l oprească și îi spune că nu este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.