Nehir episoadele 42,43 (rezumat)

0 7,703

Nehir merge să îi arate lui Nazim mesajul din telefonul lui Azra, ca să îi dovedească faptul că Azra și Bahar au închis-o în depozit.
Până ajunge la el, Azra șterge mesajul din telefon de pe laptop.
Nehir vrea ca Nazim să o creadă chiar dacă nu mai are mesajul ca dovadă și fiindcă el nu o crede, îi spune că a obosit să mai lupte pentru el și renunță fiindcă el nu știe dacă o vrea pe ea sau pe Bahar.

Demir o constrânge pe Azra să îi ceară bani lui Bahar.
Azra i-l prezintă pe Demir sorei sale spunând că este iubitul ei și că a ajutat-o să achite o datorie la bancă. Atunci Bahar îi dă lui Demir suma de bani pe care Azra i-a spus că i-o datorează lui.


Halit vrea să se căsătorească imediat cu Zahra iar mama lui propune să facă cununia în sat și să plece chiar în seara aceea. Tarik și Ibrahim îi vor însoți.
Tarik se gândește că ar fi o idee bună să o ia pe Meryem cu ei.
Pornesc cu toții la drum iar Tarik, Ibrahim și Zahra ajung înaintea lui Halit și Hayrie și o pun pe Meryem în casă, făcând să pară că a căzut pe scări și a murit acolo.
Planul lor funcționează, următoarea zi este înmormântarea apoi Zahra se întoarce în Istanbul, după ce îi convinge cu greu pe Hayrie și pe Halit că nu pot să facă nunta imediat după înmormântare.

Bahar îl angajează pe un tip, Alihan, să o cucerească pe Nehir.
Tipul are un copil de vârsta lui Mert și îl înscrie la grădinița lui. Acolo se cunoaște cu Nehir și fiindcă copiii se împrietenesc, el și Nehir petrec mult timp împreună, se vizitează și merg la cinema.
Nazim îi cere lui Pele să îl investigheze pe Alihan iar când află că tipul este în pragul falimentului, se gândește că s-a apropiat de Nehir pentru banii ei dar bănuiește și că are legătură cu răpirea lui Mert.
El o sfătuiește pe Nehir să păstreze distanța față de el dar ea nu îl ascultă.
După două zile de când s-au cunoscut, Alihan o invită pe Nehir la un restaurant sub pretext că trebuie să discute ceva important. Acolo îi spune că s-a îndrăgostit de ea iar Nehir îi zice că nu îi împărtășește sentimentele și se înțeleg că vor rămâne amici. După ce Nehir pleacă, Alihan rămâne la restaurant iar Bahar i se alătură să îl întrebe cum a decurs întâlnirea lor și să îl plătească. Demir, care bănuia că Bahar și Azra pun ceva la cale, a urmărit-o pe Bahar și vede când îl plătește pe Alihan.
Nehir se întoarce din drum fiindcă și-a uitat telefonul în restaurant și îi găsește pe Alihan și pe Bahar împreună la masă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.