Păzește-mă de mine episoadele 23,24,25 (rezumat)

1,342

Agenții pentru care lucrează Marasli vor să îl retragă din operațiune deoarece nu le mai este de folos dacă Mahur a plecat. Marasli promite că o va aduce înapoi. Când se întoarce acasă și își înregistrează gândurile, spune că s-a îndrăgostit de ea și nu crede că se va întoarce la el.
Mahur nu a putut să plece și îl surprinde când apare acasă la el. Se îmbrățișează apoi ea îl întreabă dacă într-adevăr s-a îndrăgostit de ea și îi spune că și ea s-a îndrăgostit de el. Îl întreabă dacă poate să îi promită că nu o va minți niciodată și îi cere niște răspunsuri. Marasli este nevoit să o mintă pentru că altfel nu va putea afla niciodată cine din familia ei este responsabil pentru atacul de la concert. Pe tot parcursul episodului este distant față de ea fiindcă regretă că o minte și că o folosește.

Aziz află că Mahur nu a plecat iar când Firuzan insinuează că s-a îndrăgostit de Marasli și că a rămas pentru el, Aziz se duce acasă la Marasli și îi confruntă dar cei doi neagă că ar fi ceva între ei.
Marasli încearcă să o convingă pe Mahur să se întoarcă acasă.
Mai târziu, Aziz le spune copiiilor săi că nu l-a ucis pe Omer dar într-adevăr el l-a trimis la închisoare din gelozie.

Ilhan află ce afaceri vrea să facă Savas folosindu-se de avioanele companiei și îl denunță pe partenerul său, Acer.
Ulterior, Sami, fiul lui Acer vrea să îl ucidă pe Ilhan dar Marasli îi vine în ajutor și îl salvează. Ilhan îi spune cum l-a trădat Ozan și cum a pierdut compania.
Marasli găsește locul unde este depozitată marfa lui Acer și îi transmite lui Savas că i-o va returna dacă îi spune cine este superiorul lui.
La finalul episodului Savas se întâlnește cu Necati la mormântul lui Omer și îi spune că Marasli vrea să îl vadă. Necati este fiul lui Omer și frate cu Savas.

După ce Aziz face infarct, Mahur se întoarce acasă.
Aziz îl roagă pe Marasli să o protejeze în continuare pe Mahur dar îi spune că o va trimite în America dacă află că sunt împreună fiindcă se gândește că o va face să sufere din cauza profesiei lui. Marasli îi promite că nu va fi nimic între ei.
Fiindcă Aziz are din nou încredere în el și i-a încredințat-o pe Mahur și fiindcă Ilhan are nevoie de ajutorul și protecția lui, acum Marasli are alte căi prin care să fie aproape de familia Turel și nu mai este nevoie să se folosească de Mahur de aceea se desparte de ea, spunându-i că nu pot să fie împreună fiindcă aparțin unor lumi diferite.

Acesta este rezumatul episodului 9 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.