1001 de nopti Episoadele 29,30 (rezumat)

2,415

Mihriban merge să se întâlnească cu o prietenă în oraș și îi este furat pașaportul. Când se întoarce acasă îi povestește lui Sehrazat ce a pățit. Nadide era în vizită la Sehrazat și îi cere voie să vorbească cu Burhan să o ajute pe Mihriban. Ea speră că în felul acesta Sehrazat îl va ierta.

Gani află că Cansel are un magazin de cosmetice și îi dă adresa lui Fusun.
Fusun merge acolo și după ce se ceartă cu Cansel și o avertizează să îi lase soțul în pace, lovește geamul magazinului și îl sparge. Mai târziu când sosește Ali Kemal la magazin și află ce s-a întâmplat, merge furios acasă și îi spune lui Fusun să o lase pe Cansel în pace fiindcă nu se va întoarce niciodată la ea și îi mai spune că nu a fost fericit cu ea nici măcar o zi. Nadide încearcă să îl oprească dar el pleacă.

Într-o seară, Burhan merge acasă cu o fată pe nume Anuska, pe care o găsește pe stradă și o salvează din mâinile unui tip. Fata era din Rusia și venise pentru un loc de muncă dar a căzut în mâinile unor oameni răi. Burhan și Nadide o cazează la ei acasă până va reuși să își găsească un serviciu.

Burhan reușește să recupereze pașaportul lui Mihriban și i-l trimite acasă. Sehrazat îl sună și îi mulțumește iar Burhan îi spune că este o fată foarte bună și își cere iertare de la ea pentru cât a supărat-o în trecut.
Din cauza geloziei lui Onur, Sehrazat se ceartă cu el și pleacă în oraș să se mai liniștească.
Kerem o vede supărată și o duce la o cafenea. El încearcă să facă pace între ea și Onur și îi spune că Onur o iubește foarte mult și este pentru prima dată când îl vede îndrăgostit.

Ali Kemal trece casa în care a copilărit pe numele lui Cansel.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.