Dulce răzbunare episoadele 10,11,12 (rezumat)

752

Tocmai când Sinan s-a hotărât să accepte banii de la Pelin pentru a-și recupera restaurantul, a aflat că ea s-a împăcat cu Tolga.
Ceyda a rămas singura persoană care îl putea ajuta așa că a acceptat să încheie un parteneriat de afaceri cu ea în schimbul banilor.
Deși Pelin și Bülent încearcă să-l facă să se răzgândească, Sinan nu dă înapoi.

A doua zi după ce a devenit parteneră la restaurant, Ceyda adună personalul și le ține un discurs de igienă și un avertisment în privința îmbrăcămintei.
Sinan vede această situație și îi cere să nu mai facă așa ceva.

Când Pelin merge la restaurant, Sinan îi spune că a iertat-o și că nu mai este nevoie să lucreze pentru el.
În următoarele zile, amândoi sunt supărați că nu se vor mai vedea. Pelin își dă seama că începe să aibă sentimente pentru Sinan.

Tolga primește sfaturi de la mama lui Pelin despre cum să se comporte cu ea ca să o supere și să o facă să-l părăsească. Dar este ceva ce ei doi nu știu, Pelin s-a schimbat și nu o mai supără lucrurile care o deranjau în trecut.
Tolga apreciază această schimbare a ei.

Pentru a-l revedea pe Sinan, Pelin recomandă restaurantul lui pentru un eveniment al asociației nutriționiștilor.
Sinan este plăcut impresionat și acum că au un motiv pentru a se întâlni, cei doi petrec mai mult timp împreună pentru a pune la punct detaliile evenimentului.
Sinan vrea să includă în meniu un desert pe care îl pregătea tatăl său dar nu își amintește ce fructe conținea. Împreună cu Pelin, merge la prietenul tatălui său pentru a-l întreba dacă știe rețeta acelui desert.
Bărbatul este puțin senil dar oricum nu știe rețeta însă depănă amintiri împreună.
Seara, ei se întorc la restaurant și încearcă rețeta cu diferite ingrediente. Pe când să se dea bătuți, Sinan simte parfumul lui Pelin și se apropie de ea. Pelin se așteaptă la o declarație de dragoste și este dezamăgită când Sinan îi spune că și-a dat seama care este ingredientul pe care îl căuta datorită parfumului ei.
Fiind târziu, ei adorm pe canapeaua din restaurant. Dimineața, Ceyda și angajații îi găsesc acolo.

După mai multe încercări eșuate, Bulent și Başak au în sfârșit prima lor întâlnire dar și aceasta se încheie cu o neînțelegere.
Başak se enervează când află că nu vor ieși în oraș ci Bulent a pregătit o cină romantică acasă la el. Îi dă o palmă și pleacă furioasă.
Bulent este dezamăgit și în acea seară merge la un bar cu Sinan. Când Pelin află că Sinan își va petrece seara în oraș cu o cineva, crede că iese cu Ceyda și e puțin geloasă.
La același bar, Tolga se întâlnește cu o femeie. Sinan se enervează foarte tare dar ulterior decide să nu se amestece și nu îi spune lui Pelin.

Următoarea seară, la restaurant are loc evenimentul asociației nutriționiștilor.
Tolga merge și el acolo și face scandal pe motiv că nu este mulțumit de mâncare, sperând că asta o va face pe Pelin să îl părăsească.
Sinan îl scoate afară, ceea ce o supără pe Pelin.
Bülent îi spune lui Başak motivul pentru care Sinan a reacționat astfel și faptul că Tolga o înșeală pe Pelin.
Başak o sună imediat pe Pelin care între timp a ajuns acasă.
Șocată, Pelin îl întreabă pe Tolga cum a putut să îi facă așa ceva. Tolga crede că a aflat despre înțelegerea pe care a făcut-o cu mama ei și îi spune totul despre asta.
Pelin este foarte necăjită și merge la Sinan pentru consolare. Sinan o îmbrățișează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.