Infidelul episodul 3 (rezumat)

3,115

Volkan îi spune lui Derin că o iubește dar din nou îi cere timp. Atunci Derin se hotărăște din nou să facă avort și îi cere ajutorul lui Derya pentru că vrea să meargă la o clinică din alt oraș ca să nu afle familia ei.
Derya îi spune lui Asya iar Asya crede că Volkan a ales-o pe ea și s-a despărțit de amanta lui. Petrece acea noapte fericită cu soțul ei însă nu trece mult și îl prinde vorbind la telefon cu Derin și își dă seama că nu s-au despărțit. Dimineața merge la avocat pentru a deschide procesul de divorț.
Avocatul îi spune că are nevoie de dovezi că soțul ei o înșală altfel va pierde jumătate din avere și poate și custodia copilului.

Mai târziu, Asya o întâlnește pe Derin într-o librărie. Când vede că a cumpărat o carte despre creșterea bebelușului, își dă seama că a renunțat la avort. Îi spune că face o greșeală că are încredere într-un bărbat care își înșală soția și e șocată când Derin îi spune că ei nu au o aventură trecătoare ci sunt împreună de doi ani.
După aceea, Asya se interesează despre situația financiară și află că soțul ei și-a cumpărat o casă în urmă cu 2 ani, cea în care se întâlnește cu Derin, că firma lui este în pragul falimentului și că a retras banii pe care îi rezervaseră pentru educația lui Ali. 

Volkan se întâlnește cu Haluk și îi vorbește despre proiectul său. 
Derya vorbește cu Volkan despre relația lui cu Derin și îl sfătuiește să o părăsească dar el îi spune că le iubește pe ambele femei și nu o poate părăsi pe niciuna.

Asya și Volkan sunt invitați la grătar de către Bahar și Mert. Asya, care e conștientă de sentimentele lui Mert pentru ea, o necăjește subtil pe Bahar facând referire la asta.
Spre seară, Volkan se scuză și pleacă la birou. Asya îl urmărește pe Volkan crezând că îl va prinde cu Derin și vrea să îi filmeze dar când ajunge descoperă că el chiar lucrează.
După aceea merge la spital și îi povestește totul mamei lui Volkan.
Mert și Bahar își dau seama că Asya a aflat de trădarea soțului ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.