Infidelul episodul 36 (rezumat)

8,304

După ce o vede pe Asya sărutându-l pe Aras, Volkan se îmbată și petrece noaptea plângând pe plajă. Derin se îngrijorează pentru el când nu se întoarce acasă și îl sună pe Selcuk. Dimineața Selcuk îl găsește și îl duce acasă. Încă beat, Volkan se prăbușește la picioarele lui Derin plângând și spunându-i despre sărut. Pentru Derin aceasta este o veste bună și renunță să o mai caute pe Leyla.

Deși Asya are sentimente pentru Aras, necunoscutele legate de el o sperie. Posibilitatea ca el să fie căsătorit sau să aibă o iubită, o face să se distanțeze de el. Aras îi spune că chiar dacă are un trecut, ceea ce simte acum pentru ea este real.

Aras continuă să caute informații despre trecutul lui împreună cu Asya.
Kadir află că el a reparat software-ul spitalului cu o zi înainte și că își amintește numele lui. După aceea îl sună pe Aras și îi oferă un loc de muncă la compania lui și un avans.

Când Volkan se trezește, se duce să vorbească cu Aras în fața spitalului și îl provoacă să se bată cu el. După aceea, se vorbește negativ despre viața amoroasă a lui Asya, atat în spital cât și la fundație. Asya le confruntă pe asistentele care o bârfesc iar Aras pe femeile de la fundație, pe care le aude vorbind despre ei atunci când se întâlnește cu Kadir.

Volkan îl instigă pe Ali împotriva lui Aras spunându-i că poate să fie periculos și să îi facă rău lui Asya.

Bahar i-a auzit pe Melih și pe Gonul vorbind că Derin merge.
Soțul ei insistă să nu spună nimănui dar ea nu vrea să îi ascundă așa ceva lui Volkan.
Îi cere sfatul lui Asya dar deși ea nu mai este surprinsă de acțiunile lui Derin, nu vrea să fie implicată și lasă decizia în seama lui Bahar.

În cele din urmă, Asya se hotărăște să dea o șansă relației cu Aras dar îi cere să-i promită că nu îi va ascunde nimic și îi va spune tot ce își amintește.

Pentru a opri oamenii să mai vorbească despre faptul că Volkan s-a bătut cu Aras pentru Asya, Derin și Gonul organizează o mică petrecere la restaurantul lui Selcuk pentru a sărbători faptul că Bahar și Melih așteaptă un copil. Asya merge la petrecere împreună cu Aras.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.