Prețul fericirii episodul 123 (rezumat) Cagatay o cere în căsătorie pe Kumru

8,680

Cagatay începe să facă un plan pentru a se răzbuna pe Dogan.
Întâi vorbește cu Omer și îi cere un împrumut pentru majorarea de capital și se întoarce la companie.
Apoi îi propune lui Ender o alianță pentru a-l înlătura pe Dogan de la președinția companiei și îi promite că îi va da funcția de director general pe care ea și-o dorește.

Dogan îi spune lui Yildiz că a mințit că există o relație între ei ca să-l facă gelos pe Cagatay și să-l facă să se întoarcă la ea, iar când se va întâmpla acest lucru, o va putea convinge pe Kumru să plece în Toscana.

Cagatay face un test de paternitate pentru că nu are încredere în Feyza.
Ender află lucrul acesta și se bucură că în sfârșit s-a dovedit că ea a avut dreptate în privința lui Cagatay și a lui Feyza.
Ea îi spune lui Yildiz că Atlas este fiul lui Cagatay. Yildiz este tare dezamăgită și crede că Cagatay a înșelat-o și cu Feyza.

Cagatay o folosește pe Kumru și vrea să se căsătorească cu ea pentru a se răzbuna pe Dogan. Kumru se preface că este supărată pe el dar acceptă invitația lui la restaurant.
Cagatay se afișează public împreună cu ea pentru prima dată apoi pozează de mână în fața jurnaliștilor chemați acolo de Sedai.

Când vede știrile despre ei, Dogan îi spune lui Kumru că Cagatay o folosește dar ea alege să creadă că o iubește. Atunci el îi spune că o reneagă dacă continuă relația cu el.
Kumru vrea să plece la hotel dar Cagatay insistă să stea la el.
Kumru merge la el dar îi spune că trebuie să facă mult mai mult dacă vrea să îl ierte și să se împace cu el. Cagatay îi spune că următoarea zi va divorța și o cere în căsătorie.
Servitoarea o anunță pe Aysel că Kumru a mers la Cagatay cu bagaje și că se mută la el.
Yildiz nu ar putea accepta să îi vadă căsătoriți și urmând sfatul lui Dogan, se întoarce acasă la Cagatay și îi spune că nu mai vrea să divorțeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.