Lacrimi la Marea Neagra – episodul 1 (rezumat)

7,849

Nefes este o fată care a fost vândută la vârsta de 16 ani de către părinții ei pentru căsătorie unui om de afaceri pe nume Vedat Sayar. Timp de opt ani, Nefes a fost bătută și chinuită, acesta făcându-i viața un calvar. Nefes a încercat de multe ori să fugă împreună cu copilul ei Yigit, dar de fiecare dată au fost prinși de oamenii lui Vedat.

Tahir Kaleli este un tânăr modest, harnic și curajos care locuiește cu familia lui în Trabzon, la 900 km depărtare de Istanbul. Fratele lui mai mare, Mustafa Kaleli se ocupă de afacerile familiei.
Mustafa trebuie să meargă la Istanbul pentru a încheia o afacere cu Vedat și decide să își ia și familia cu el și pleacă toți cu mașina lui Tahir. Vedat îi invită la el acasă unde Tahir o cunoaște pe Nefes. Când dă mâna cu ea, Tahir îi vede vânătăile de pe încheietura mâinii și își dă seama că este o victimă a violenței domestice. Rămâne foarte tulburat dar nu știe cum ar putea să o ajute, ea fiind căsătorită. O întreabă ce este acea vânătaie iar ea îi răspunde speriată că nu este treaba lui. Nefes a trebuit să urce la etaj în cameră cu copilul pentru a-i schimba hainele. Vedat, care a văzut-o discutând cu Tahir, a mers după ea, a chemat-o în camera lor și din gelozie i-a rupt degetele de la mână. După aceea el a mers la oaspeți și și-a cerut scuze pentru ea că a trebuit să rămână în cameră să adoarmă copilul.

Nefes a luat repede copilul, a fugit cu el pe geam și au reușit să se ascundă în portbagajul mașinii lui Tahir care din fericire era parcată în fața vilei.
Ea intenționa să coboare în cazul în care aceștia ar fi staționat undeva pe drum și să înceapă o nouă viață departe de Vedat, dar fiind obosită a adormit. Când ajunge acasă, Tahir care nu știa nimic de cele întâmplate, rămâne uimit când îi vede acolo. Ea îl roagă să o ajute iar el acceptă și încearcă să îi ascundă de Vedat. Din cauza aceasta își pune în pericol propria viață, dar și pe a familiei sale și a prietenilor săi care îl ajută.

Vedat îşi dă seama că Nefes a fost ajutată de familia Kaleli și merge acasă la ei să o caute. Nefes îl vede și fuge în pădure cu copilul, iar Tahir merge după ei să îi ajute. La un moment dat sunt încercuiți de Vedat și de oamenii lui și nu mai au altă scăpare decât să se arunce în mare.Tahir îi spune să aibă încredere în el, ia copilul în brațe și pe ea o apucă de mână și se aruncă toți trei în mare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.