Valurile vietii – episoadele 28-29-30 (rezumat)

3,149

Faryali îl ajută pe Ateş să iasă din casa lui Cahit înainte de a fi prins. Ateş îi povestește ce e pe stick și Faryali vrea să meargă să discute cu Cahit. Ateş îi cere să îi dea stickul lui Evren pentru că dacă ar salva el hotelul, ar avea o șansă să se împace cu Yildiz. Ca să îi demonstreze că nu vrea să îi despartă pe părinții lui, Faryali acceptă să facă asta.

Cahit face plângere la poliție apoi o scoate pe Alara afară din casă știind că prin ea îl va găsi imediat pe Ateş.
Poliția îl caută pe Ateş peste tot iar Faryali îi trimite pe el și pe Asli cu barca pe o insulă din apropiere pentru o zi până va rezolva el problemele. Asli îi spune lui Faryali să nu aibă încredere în Evren pentru că nu va salva hotelul cum i-a promis lui Ateş. Faryali merge să îl caute pe Evren și îl găsește vorbind cu Cahit. Reușește să asculte discuția lor și află că într-adevăr Evren urmărește să îi vândă hotelul. Merge în camera lui și ia stickul cu care îl va șantaja pe Cahit, dar are de gând să se țină de promisiunea pe care i-a făcut-o lui Ateş și să îl lase pe Evren să fie eroul poveștii.

Asli și Ateş ajung pe altă insulă. Li se termină motorina, bateriile telefoanelor le sunt descărcate, nu știe nimeni unde să îi găsească și nu au nici o posibilitate de a se întoarce. Nu au mâncare, nici apă iar Ateş reușește să prindă și să gătească un pește. Îi spune lui Asli că îi este recunoscător pentru tot ajutorul ei și ca mulțumire îi dă ei tot peștele să îl mănânce. Petrec o seară frumoasă împreună, el îi spune că e cea mai specială fată din Bodrum și motivele pentru care crede asta. Apoi adorm îmbrățișați lângă foc. Dimineața Asli se simte foarte rău din cauza peștelui pe care l-a mâncat. Ateș se teme să nu o piardă, merge înapoi la barcă și încearcă să cheme ajutor prin stație fără să îi pese că va fi arestat. Când se întoarce la ea, Asli încearcă să îi spună că îl iubește apoi își pierde cunoștința.

Între timp, Faryali a reușit să vadă ce se află pe stick cu ajutorul lui Cenk. Îi înapoiază stick-ul lui Cahit dar nu îl șantajează ca să obțină bani de la el, îi cere doar să deschidă hotelul și cafeneaua, să își retragă plângerea făcută împotriva lui Ateş și să mintă că Evren i-a cerut toate astea.
Alara îi spune tatălui lui Asli că ea și Ateș au petrecut noaptea împreună pe o insulă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.