Lacrimi la Marea Neagra – episodul 5 (rezumat)

10,342

Nefes și Yigit au plecat spre Rusia iar Tahir a rămas pe țărm până va primi mesaj de la ea că au ajuns cu bine, dar din nefericire la celălalt capăt îi aștepta Vedat. Niko, omul pe care Idris l-a plătit pentru a-i trece dincolo cu barca i-a trădat.
Vedat a dus-o pe Nefes într-o casă părăsită fiindcă voia să o împuște iar pe Yigit l-a trimis la Istanbul cu unul dintre oamenii lui.

Tahir și-a dat seama că ceva nu este în regulă fiindcă Nefes nu i-a trimis mesaj și a sunat-o el. Din fericire Vedat nu a auzit telefonul iar ea a răspuns și a pus telefonul undeva în apropierea ei să nu îl vadă Vedat iar Tahir a putut să audă discuția lor. Vedat i-a cerut să se îmbrace cu rochia pe care ea o purtase în seara când l-a părăsit. Ea a acceptat și i-a zis că știe că sunt în Georgia dar ar vrea să știe unde exact va fi mormântul ei și este sigură că Niko, tipul care i-a adus cu barca ar trebui să știe. În felul acesta Tahir a înțeles ce trebuie să facă. Nefes spera că Tahir îl va găsi pe Yigit si va avea grijă de el dacă ea va muri.

Tahir și Idris au mers acasă la Niko să îl caute dar acesta s-a întors abia dimineața. L-au prins și l-au obligat să îi ducă la casa unde a dus-o Vedat pe Nefes.
Vedat nu a putut să o împuște pe Nefes iar ea a reușit să îi ia pistolul și știind slăbiciunea lui că nu va putea trăi fără ea, l-a amenințat că se va împușca dacă se va apropia de ea si așa a supraviețuit până când a ajuns Tahir.

Tahir l-a bătut bine pe Vedat, apoi l -a împușcat în mână și în picior, după care i-a făcut poze si i le-a trimis lui Eysan și a făcut o înțelegere cu ea că dacă i-l aduce pe Yigit atunci el îi va spune unde este Vedat. Eysan l-a sunat pe omul lui Vedat care era cu copilul și i-a spus să îl aducă la Trabzon la o casă unde o ținea Mustafa ostatică. Mustafa era cu Eysan în acel moment și i-a promis lui Tahir că va avea el grijă de copil până vine el cu Nefes. Dar Eysan l-a luat pe Yigit și l-a dus la Vedat știind că așa Nefes se va întoarce la el.
Mustafa s-a împușcat în umăr pentru ca Tahir să creadă că a fost atacat de Vedat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.