Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 16 (rezumat)

9,800

A doua zi după ce Nefes și Tahir s-au căsătorit, Vedat a fost eliberat.
Tahir încearcă să o găsească pe fata lui Nefes, Ceylan. Află că imediat după ce s-a născut, Ceylan a fost dusă în America de Necip și a fost lăsată în grija lui Berrak care crede că este sora ei.
El vrea să o găsească pe Berrak pentru că și-a dat seama că este în pericol.

Tahir i-a dat lui Yigit un telefon și l-a învățat să sune și să scrie mesaj în caz de urgență și i-a zis să îl țină tot timpul ascuns să nu îl vadă Vedat.
Yigit a văzut că Vedat o ținea ascunsă pe Berrak într-o cameră la vilă și l-a sunat pe Tahir. Tahir a reușit să ajungă la Berrak dar ea nu a vrut să plece de acolo până când nu își va găsi mama și sora. Tahir i-a promis că el o să le găsească dar ea va trebui să îl ajute și când va afla ceva să îl sune de pe telefonul lui Yigit.

Nefes și Vedat au avut ultima înfățișare la proces. Nefes și cu Tahir, împreună cu familia lor și cu martorii erau cu toții prezenți dar Vedat a întârziat. Înainte de a ajunge, Vedat a răpit-o pe Mercan și a spanzurat-o în grădina casei lui Tahir, făcând să pară că Mercan s-a sinucis. A fotografiat-o cu telefonul ei și i-a trimis poza lui Tahir și un mesaj de adio. Apoi i-a trimis și lui Cemil poza și un alt mesaj. Vedat avea de gând să îl ucidă pe Tahir și să pară că a făcut-o Cemil.
Tahir a plecat în grabă acasă iar Nefes a fugit după el. Din această cauză procesul a fost amânat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.