Lacrimi la Marea Neagra – episodul 37 (rezumat)

6,579

După ce Nefes a fost închisă, Vedat avea de gând să îl ia pe Yigit și să plece cu el în străinătate.
Avocata lui Vedat a făcut totul fără ca Fikret să știe, dar Fikret a aflat și I-a trimis pe Doruk să o aducă la el.
Vedat a mers la conacul Kaleli știind că Saniye este singură, a legat-o de un scaun și a deschis gazul apoi a plecat. După aceea a mers la Osman acasă și l-a luat pe Yigit și a plecat cu el spre aeroport. Pe drum Yigit i-a zis că are nevoie să meargă la baie iar Vedat a oprit la o benzinărie. Yigit a reușit să fugă pe geamul de la baie. Vedat a ieșit afară să îl caute dar a văzut mașina lui Tahir care îl urmărea și a plecat repede. Yigit a fost găsit de poliție și a fost dus acasă.

Fikret era foarte supărat pe avocată fiindcă l-a trădat și i-a cerut să îl informeze imediat dacă Vedat o va suna pentru că va trebui ca el să își retragă plângerea pentru ca fetele să fie eliberate. Apoi și-a trimis oamenii să îl caute și să îl aducă la el. Pe când trecea printr-o pădure, mașina lui Vedat a rămas fără benzină. Din urmă l-au ajuns Tahir și Mustafa iar el a fugit în pădure dar Vedat a scăpat și de data aceasta. Oamenii lui Fikret l-au găsit pe Vedat și l-au adus la el. Fikret i-a spus lui Vedat că este tatăl lui.

Saniye a fost salvată de Turkan care venise la ea în vizită.
‌Esma a rugat-o pe Turkan să o ajute să continue afacerea lui Nefes. Au mers să vândă produsele lor de patiserie la un Târg care era organizat de către avocații din Trabzon și care a avut loc la biroul procurorului. Au mers să le ajute și Tahir cu Yigit și gemenii. Yigit împărțea pliante și l-a văzut pe procuror. Când a intrat în birou, Yigit i-a dus niște fursecuri și l-a rugat să îi elibereze mama. Procurorul i-a cumpărat fursecurile și i-a promis că va cerceta cazul. Târgul a fost transmis în direct la TV iar Nefes l-a putut vedea pe Yigit. Prezentatoarea i-a luat un interviu iar cu ocazia aceasta, Yigit i-a transmis salutări mamei sale.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.