Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 56 (rezumat)

5,955

Tahir și Ali l-au găsit pe Ferhat și l-au convins să nu îl ucidă pe Genco și să îl lase să își ispășească pedeapsa pentru tot ce a făcut fiindcă există destule dovezi împotriva lui pentru a fi condamnat ani de zile. Ferhat l-a dus pe Genco acasă după care a mers la Fikret unde avea să rămână până când îl va vedea pe Genco pedepsit.

Asyie se întâlnește în oraș cu un vechi prieten. El o ajută la bagaje și o conduce spre un taxi iar Mustafa îi vede din depărtare și merge la ei furios. O întreabă pe soția sa cine e acel bărbat însă nu se calmează nici când ea încearcă să i-l prezinte. Cearta lor continuă și acasă până când Mustafa ajunge să spună că vrea să divorțeze iar Asiye îsi ia copilul și pleacă acasă la tatăl ei. Mustafa regretă ce a spus și merge după ea însă Asiye e foarte supărată și nu vrea să vorbească cu el.

Tarik a fost întotdeauna obsedat de Hazan. Acum că s-a întors acasă, o răpește și o duce într-o cabană în pădure unde vrea să petreacă o seară romantică cu ea si apoi să moară împreună. O droghează și pune explozibil în cameră și în jurul cabanei. Tahir și Ferhat au pornit în căutarea lor și îi găsesc înainte cu 3 minute de a fi detonat explozibilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.