Gulperi – Episodul 2 (rezumat)

1,907

Bedriye a plecat cu Ali iar Gulperi a vrut să o oprească și a fugit disperată după ei. Kadir locuia aproape iar când a văzut-o fugind pe stradă a mers să vadă ce s-a întâmplat.
Kadir i-a promis că îi va aduce fata înapoi fiindcă Yakup nu o poate obliga să se căsătorească atâta timp cât ea deține custodia iar Bedriye este minoră.
Gulperi s-a hotărât să meargă cu băieții ei în Taskinhan să o caute. Kadir s-a oferit să meargă cu ei iar când au ajuns acasă la socrii ei, Yakup s-a prefăcut că el nu știe nimic că Bedriye a fost răpită de Ali și a acuzat-o pe Gulperi că nu a avut grijă de ea.

Hasan și Can erau flămânzi și erau bucuroși că s-au întors la conac fiindcă nu voiseră să mănânce nimic cât au stat cu mama lor.
Ali a dus-o pe Bedriye acasă la familia lui dar au fost anunțați că Gulperi și Kadir merg să o caute și au ascuns-o înainte ca ei să sosească.
Hasan l-a rugat pe bunicul lui să nu o lase pe Gulperi să-i ducă înapoi la Istanbul fiindcă are o casă foarte mică și nu are bani, iar el i-a spus să nu își facă griji fiindcă nu este ceva ce el nu poate să rezolve.

Can, băiatul cel mic a auzit-o pe Kadeer că vorbea cu bunicul lui despre Gulperi și a intrebat-o ce rău i-a făcut mama lui de vorbește așa urât despre ea.
În mintea copilului se nasc tot felul de întrebări și începe să creadă că mama lui îl iubește.
‌Hasan a fost chemat la poliție să dea declarație fiindcă era de față când Bedriye a fost răpită, dar el a mințit că Bedriye a fugit singură.

Înainte cu o zi Kadir a dus-o pe soția lui la un terapeut încercând să își salveze căsnicia fiindcă de mult timp aveau probleme în familie.
Fata lor Artemis a auzit-o pe mama ei spunându-i unei prietene la telefon că el a făcut lucrul acesta doar pentru că o înșeală și vrea să divorțeze de ea. Artemis a plecat de acasă supărată fără să își ia telefonul. Seyma era îngrijorată și l-a sunat pe Kadir să îi spună că fiica lor a dispărut iar el s-a întors acasă să o caute. Când a găsit-o i-a povestit că el a fost părăsit de tatăl său când era copil și a suferit foarte mult, de aceea el nu se va despărți niciodată de mama ei fiindcă nu vrea ca și ea să treacă prin ce a trecut el.

Pentru siguranța lui Gulperi, înainte de a pleca din Taskinhan, Kadir a aranjat ca ea să stea la un hotel unde era proprietar un prieten de-al său și i-a promis că după ce o va găsi pe Artemis se va întoarce să o ajute să o caute pe Bedriye.
Tatăl lui Ali l-a trimis să o ascundă pe Bedriye departe la o altă casă de-a lor. Împreună cu ei a trimis-o și pe sora lui Ali.
Ali era un om periculos care o bătea foarte rău pe Nihan, fosta logodnică și a rănit-o la un braț dar părinții ei au fost plătiți de familia lui și nu l-au acuzat niciodată.

Gulperi a mers acasă la ea și a rugat-o să dezvăluie acest lucru la poliție și să o salveze pe Bedriye din mâinile lui. Mama ei i-a spus să plece că nu o vor ajuta. Disperată, Gulperi a mers la guvernator să îi ceară ajutorul iar Yakup a aflat și s-a înfuriat foarte tare. A găsit-o în piață și în văzul lumii a bătut-o foarte rău. După ce a plecat, ea s-a ridicat de jos și cu greu a ajuns la hotel unde a leșinat, apoi a fost dusă de urgență la spital. Gulperi fusese rănită grav și a fost adormită. Ejder, cumnatul ei care era îndrăgostit nebunește de ea a stat lângă patul ei toată noaptea.

Kadir a sunat la hotel a doua zi dimineața și a aflat ce s-a întâmplat cu ea și a pornit în grabă spre Taskinhan.
Ali a trimis-o pe sora lui acasă și a rămas singur cu Bedriye.
Yakup i-a propus lui Gulperi să uite neînțelegerile dintre ei și să se căsătorească cu fiul său Ejder. În felul acesta ea va putea să își crească copiii liniștită la conac. I-a promis că dacă va accepta o va aduce pe Bedriye acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.