Ma numesc Zuleyha – Episodul 27 (rezumat)

5,847

Zuleyha merge cu copilul la Yilmaz dar nu apucă să îi spună motivul pentru care a venit fiindcă apare Demir cu câțiva oameni înarmați. Când intră în casă, Zuleyha este șocată să vadă inelul de logodnă cu panglica roșie de pe degetul lui Mujgan. Ea nu știa că în acea seară Yilmaz și Mujgan s-au logodit.
Demir îi cere lui Yilmaz să ii dea soția și copilul, altfel îi va împușca pe toți. Yilmaz ii spune că el nu scoate afară pe nimeni care i-a cerut ajutorul. Demir și oamenii lui deschid focul. În timpul împușcăturilor Mujgan îl privește pe Yilmaz cum el se grăbește să îi protejeze pe Zuleyha și pe copil în timp ce ea era singură.
Yilmaz le lasă pe femei în grija lui Sebahattin iar el iese afară. Fekeli și Cetin merg în ajutorul lui. Apare Hunkar cu Gaffur, iar Hunkar încearcă să îl oprească pe Demir. Zuleyha își dă seama că a făcut o greșeală venind acolo fiindcă a pus în pericol atâtea vieți și iese afară cu copilul în brațe iar Yilmaz îi spune să nu plece cu Demir fiindcă o va proteja el. Demir îl împușcă pe Yilmaz în spate și îi spune lui Gaffur să o ia pe Zuleyha și pe Hunkar să le ducă la fermă.

După ce ajung cu toții la fermă, Hunkar îi spune lui Demir să se predea pentru că probabil Yilmaz este mort dar Demir îi zice că nu se poate preda și se gândește să îi ia pe Zuleyha și pe copil și să fugă cu ei în Germania. Hunkar il întreabă cât timp are de gând să fie un fugar iar el îi spune că dacă este nevoie va fi pentru totdeauna.
Yilmaz este operat. După operație Mujgan rămâne lângă el să îl supravegheze iar în timpul cât doarme el rostește numele lui Zuleyha. Mujgan îl aude și chiar atunci apare Fekeli. Ea îl întreabă dacă Yilmaz și Zuleyha încă se mai iubesc și ii spune că dacă i s-ar întâmpla unei prietene să stea cu cineva care nu o iubește i-ar spune să îl părăsească imediat dar ea chiar dacă știe că el nu o iubește nu poate să plece.

A doua zi dimineața, Hunkar îl sfătuiește pe Demir să ducă copilul departe de Zuleyha fiindcă aceasta ar fi singura cale ca ea să nu meargă din nou la Yilmaz. Demir o ascultă și ia copilul când doarme Zuleyha și pleacă cu el.
Fekeli o sună pe Hunkar și îi spune că Yilmaz este în viață. Ea se bucură și îi mulțumește că nu l-a acuzat pe Demir dar Fekeli îi spune că doar Yilmaz va putea decide atunci când se va trezi dacă îl va acuza pe Demir sau nu.
Zuleyha era devastată de când Demir i-a luat copilul și nu știa nici ce s-a întâmplat cu Yilmaz. Hunkar merge în camera ei și îi spune că Yilmaz trăiește și că viața lui e în mâinile ei iar de aici înainte va trebui să se adune și să aibă grijă de familia ei.

Hunkar se întâlnește cu Fekeli. El o întreabă de ce a mers Zuleyha cu copilul la Yilmaz iar Hunkar îi spune că era supărată pe Demir fiindcă aflase că a sabotat mașina lui Yilmaz. Fekeli îi spune că a crezut că sentimentele lui Zuleyha au reapărut pentru Yilmaz de când a văzut că este cu Mujgan și el credea că Zuleyha este în aceeași situație ca el fiindcă credea că iubirea lui a murit dar de când s-a întors în Adana și-a dat seama că sentimentele lui pentru Hunkar au revenit la viață și oricât s-ar strădui inima lui nu îl ascultă.
‌Gulten îl vede pe Demir că împachetează niște lucruri pentru copil apoi îl aude când îi spune lui Hunkar că a dus copilul la o familie într-un sat vecin pentru a-l îngriji. Gulten merge la Zuleyha și îi spune că știe unde este copilul și vrea să o ajute să meargă să îl vadă. Reușesc să ajungă acolo cu autobuzul dar ajung prea târziu fiindcă Demir a ajuns înaintea lor și a luat copilul și l-a dus în altă parte. Când se întorc la fermă Demir o ceartă pe Gulten pentru ce a făcut iar ea pleacă de la fermă și merge să lucreze la Sermin acasă.

‌Un tip pe nume Husseine care a lucrat cândva la fabrica de bumbac se predă la poliție și declară că el a vrut să îl împuște pe Fekeli fiindcă l-a acuzat că fura bumbac când lucra la el și voia să se răzbune. De fapt el era plătit de Demir pentru a lua vina asupra lui și pentru a scăpa Demir de suspiciuni.
‌Mujgan își dă seama că Yilmaz o iubește pe Zuleyha și îi scrie o scrisoare de adio iar în timp ce el doarme i-o pune sub pernă împreună cu inelul de logodnă după care pleacă la Istanbul.
‌Zuleyha este încă pedepsită de Demir și este disperată atunci când vede că toată mobila copilului este încărcată într-un camion. Îl roagă pe Demir să îi aducă copilul înapoi dar el îi spune că l-a dus în Suedia și nu îl va mai vedea niciodată.
‌Ea merge în cameră și îi scrie o scrisoare lui Yilmaz în care îi spune cum a fost obligată să se căsătorească cu Demir și că întotdeauna l-a iubit doar pe el. Îi scrie și că Adnan este fiul lui și îl roagă să îl găsească și să aibă grijă de el iar când va crește să îi spună că mama lui nu a avut de ales și a trebuit să plece.
‌ După acea îi dă scrisoarea lui Gulten și o roagă să îi facă o ultimă favoare și să o trimită lui Yilmaz iar Gulten o pune la poștă. Zuleyha se întoarce în camera ei și încuie ușa.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 27 varianta TV corespunde episoadelor 18-19 de pe site-ul nostru (sfârșitul ep 18 si începutul ep 19).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.