Dragoste și secrete – episodul 3 (rezumat)

5,097

Sevda îl prezintă pe Ali părinților. Koksal este șocat și îngrozit când îl vede. Ali nu spune nimic despre faptul că s-au mai întâlnit. Hayriye îl invită pe Ali să ia masa împreună cu ei. Koksal observă că are un pistol la spate și sare ca ars de la masă apoi i se face rău și merge în cameră. El e convins că Ali a venit să se răzbune. Hayriye îl însoțește iar Sevda îi povestește lui Ali că tatăl ei suferă de anxietate de cinci ani. După aceea îl conduce la mașină, îi spune că se bucură că există și îl sărută pe obraz.
Koksal o întreabă pe Sevda cum l-a cunoscut pe Ali și nu se calmează nici când află că întâlnirea lor a fost întâmplătoare ci îi interzice să se mai vadă cu el.

Uygar află că Sevda s-a întors acasă însoțită de Ali. Îi spune unchiului său că el nu poate trăi fără Sevda și îl convinge să-l ajute să îl distrugă pe Ali. Unchiul lui știe că singura slăbiciune a lui Ali este fratele lui pierdut și vrea să se folosească de asta .
Uygar o plătește pe Tugce ca să afle de la Sevda informații despre Ali.

Dimineața, Sevda îl sună pe Hudaverdi crezând că Ali este cu el apoi o vizitează pe Tugce care locuiește vizavi de Ali sperând că se va întâlni cu el. Tugce o întreabă despre Ali și despre fratele lui pierdut iar Sevda îi povestește despre globul de zăpadă. Mai târziu se întâlnește cu Ali în cartier și îl întreabă cum se mai simte. Ali îi spune că este bine și că Duygu i-a schimbat pansamentul. Sevda întreabă unde i l-a schimbat și se bucură să afle că nu au fost singuri acasă la el ci în farmacie. Atunci apare Hudaverdi și îi spune lui Ali că Sevda l-a sunat și a întrebat de el fiindcă îl iubește. Sevda nu știe ce să spună. Tugce o strigă pe Sevda și îi amintește că trebuie să meargă la coafor.
Koksal merge în cartier ca să vadă dacă Sevda se întâlnește cu Ali. O găsește vorbind cu el în stradă dar așteaptă până când pleacă Ali apoi o ceartă și îi interzice categoric să se mai vadă cu el sau să mai calce în acel cartier. Tugce și Hudaverdi sunt martori la discuția lor.

Uygar și unchiul lui plănuiesc să îi ucidă pe Ali și pe Sinan, fratele Sevdei și să facă în așa fel încât să pară că s-au împușcat unul pe altul.
Uygar îi cere lui Pilot să îl trimită pe Sinan să vândă marfă în cartierul lui Ali iar Pilot este de acord fiindcă are o datorie la el, dar nu știe ce urmărește de fapt.

Ali îi povestește lui Tugrul despre întâlnirea cu Koksal, tatăl Sevdei. În seara când l-a ucis pe Enriko, Koksal era și el în depozit, stătea ascuns. Ali l-a văzut iar Koksal i-a spus că el nu e implicat în afacerile lui Enriko dar a avut o datorie mare la el și pentru că nu a putut plăti, l-au dus acolo și l-au bătut. Koksal era într-adevăr rănit dar Enriko îl bătuse fiindcă l-a ucis din greșeală pe fiul lui Ali. Ali l-a crezut pe Koksal și l-a lăsat să plece.
Tugrul îl întreabă dacă se teme că Koksal nu i-o va da pe Sevda unui bărbat ca el. Ali îi spune că a înțeles greșit și că Sevda e o femeie deosebită dar lui nici nu i-a trecut prin cap ideea unei relații. Bătrânul îi spune că nu trebuie să îi treacă prin cap ci prin inimă.

Pilot se plimbă prin cartier în căutarea lui Ali. Trecând pe lângă farmacie, o vede pe Duygu și le spune oamenilor săi să îl aștepte afară că merge să își ia medicamente.
Când intră în farmacie, Duygu care era pe o scară și aranja medicamente pe raft, se dezechilibrează iar Pilot o prinde în brațe înainte de a cădea. Duygu îi mulțumește dar îl repezește după care îl întreabă dacă iar a mers să atace cartierul. Pilot îi spune că el nu are nici un fel de legătură cu atacuri sau scandaluri și încearcă să se scuze și să explice că aia a fost problema lui Uygar, care oricum nu îi este prieten, apoi îi spune că a mers acolo pentru că îi trebuie un medicament. Duygu îl repezește din nou și întreabă ce fel de medicament vrea. Pilot o privește îndelung și îi spune că îi trebuie un medicament pentru inimă. După aceea se corectează și înșiră câteva simptome diferite. Duygu îi ia tensiunea și îi spune că e puțin crescută, la care el îi răspunde că acolo i-a crescut tensiunea. Atunci apare Ali, care i-a văzut mașina parcată în fața farmaciei.
Pilot iese afară cu el și îl avertizează să nu îi mai încurce afacerile pe care le face în cartier dar nu ajung la nici o înțelegere pentru că Ali nu cedează deloc.

Hudaverdi îi spune lui Ali că Koksal i-a interzis Sevdei să se mai întâlnească cu el. Ali merge să vorbească cu Koksal dar el fuge când îl vede. Ali îl prinde și îl întreabă de ce fuge. Koksal îi spune că Sevda nu îl va ierta niciodată dacă îl ucide. Ali se miră de reacția lui. Îl întreabă dacă i-a zis lui Sevda ce a făcut atunci la depozit, cum a scăpat de acei mafioți apoi îi spune că nu regretă și ar face-o din nou fiindcă ei l-au ucis pe fiul lui. La urmă îi spune să stea liniștit că el nu îi va face rău Sevdei și să stea departe de Uygar.

Mai târziu Ali se întâlnește din nou cu Sevda în cartier. Ea îi spune că a fost aleasă să fie imaginea unui brand și merge la o ședință foto. Îi mai spune că se bucură de noul job pentru că va putea să îi achite datoria lui Uygar. Ali merge imediat la Uygar și plătește datoria Sevdei. Îl avertizează pe unchiul lui să îl țină în frâu altfel pe el îl va pedepsi.
Când se întoarce acasă se întâlnește cu Sevda și îi spune că i-a achitat datoria. Sevda e surprinsă și îi mulțumește pentru fapta bună dar el îi spune că nu a fost chiar o faptă bună ci nu suporta ideea că ea îi este datoare lui Uygar. Sevda ii promite că îi va returna banii. Petrec împreună restul zilei la atelierul lui Ali.

Pilot îl trimite pe Sinan să vândă marfă în cartierul lui Ali. Totul funcționează după planul lui Uygar. Ali pornește pe urmele lui Sinan ca să afle pentru cine lucrează și îl prinde și îl amenință în văzul tuturor de pe stradă. Sinan scapă din mâinile lui apoi este prins de omul lui Uygar.
Între timp, Sevda este acasă la Ali și gătește o cină pentru doi. Duygu merge și ea la Ali cu o cratiță cu sarmale. Cele două au un schimb de replici iar când se întoarce Ali, Sevda e supărată și îi spune să o conducă acasă. Pe drum îl întreabă dacă este ceva între el și Duygu. Ali nu îi răspunde direct și insinuează că vorbește prea mult. Sevda se supără dar el se corectează spunând că îi face mare plăcere să o asculte.

A doua zi Pilot află că Sinan a dispărut și crede că Ali e implicat în asta. Îl caută în cartier și îi transmite prin Hudaverdi că îl așteaptă la depozitul lui.
Sevda si familia ei sunt foarte îngrijorați. Sevda merge la Ali sperând că el o va ajuta să îl caute dar nu îl găsește și îl așteaptă acasă la Tugce. Uygar le spune părinților ei că Ali l-a amenințat pe Sinan. Tugce îi spune Sevdei același lucru.

Ali merge la Pilot ca să vadă pentru ce l-a căutat. Pilot îl întreabă unde este Sinan și îl amenință. Ali neagă că ar avea vreo legătură cu asta și nu înțelege ce urmărește Pilot. Chiar atunci Hudaverdi primește un mesaj pentru Ali de la cineva care susține că este Suleyman, fratele lui și îi scrie locul unde îl așteaptă. Ali merge acasă si își ia globul apoi pleacă imediat la adresa respectivă. Sevda îl vede pe fereastră din casa lui Tugce și pornește după el cu un taxi.
Când ajunge acolo, Ali este așteptat de un tip. Acela îl împușcă întâi pe Ali apoi pe Sinan și face în așa fel încât să pară că s-au împușcat între ei.
Ali are vestă antiglonț și nu este rănit, doar își pierde cunoștința. Când se trezește încearcă să îi dea primul ajutor lui Sinan. Sevda ajunge acolo odată cu poliția și îl găsește lângă Sinan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.