Prețul fericirii episodul 80 rezumat

5,827

Ender și Kaya divorțează. Din orgoliu, nu discută despre trădarea lor și nu spun nimănui motivul pentru care s-au despărțit.
Ender îi spune doar lui Caner și mai târziu lui Yildiz dar o roagă să nu vorbească cu Kaya despre asta. Lui Yildiz nu-i vine să creadă și fiindcă bănuiește că Şahika a fost implicată în asta, se întâlnește imediat cu Kaya ca să audă și varianta lui. Kaya îi spune că el nu a înșelat-o pe Ender și să o întrebe pe ea de ce au divorțat.
Yildiz se teme să îi spună lui Ender că a vorbit cu el și îi cere lui Emir să o ajute să afle dacă Şahika a fost implicată.
Ender află că Yildiz s-a întâlnit cu el, deși a rugat-o să nu facă asta și se enervează pe ea dar nu îi spune.
În ziua divorțului, Şahika organizează o petrecere pentru Kaya, ceea ce o supără și mai mult pe Ender, care abia așteaptă să își descarce furia pe cineva.

Yigit continuă să amâne căsătoria iar Lila crede că s-a răzgândit și pleacă în America la Zerrin fără să îi spună.
Şahika are un nou plan și îi spune lui Kerim că nu mai este nevoie să mintă că sunt un cuplu.
Yildiz trebuie să plătească o despăgubire mare firmei care a cumpărat rețeta ei fiindcă ea a vândut produsul înainte ca compania să obțină dreptul de comercializare.
Disperată, merge la Mert și îi spune că vrea să își retragă banii pe care i-a încredințat ca să îi investească dar Mert îi spune că nu va putea să îi recupereze toți. Chiar atunci, Kerim intră în birou și când află că Mert a luat banii lui Yildiz, îl ia la bătaie. Întreaga firmă aude scandalul și când Halit îi întreabă ce au avut de împărțit, Yildiz îi spune că cearta lor are legătură cu Şahika.

Kerim nu mai are încredere în Mert și vrea să se retragă din parteneriatul lor și să demisioneze din firma lui Halit dar nu poate fiindcă Mert amenință că îi va spune totul lui Halit și Yildiz va avea cel mai mult de suferit.
Kerim se întâlnește cu Yildiz pe faleză și o sfătuiește să își retragă imediat toți banii care i-au rămas. Omul lui Şahika îi fotografiază din nou.
Avocatul lui Halit pregătește un contract prenupțial dar el îi spune că nu mai este nevoie de așa ceva fiindcă Yildiz a fost alături de el când a pierdut totul și acum are încredere în ea.

În timp ce Halit merge la o cină de afaceri cu Ender, Yildiz îl invită pe Kaya la cină acasă la ei. Kaya îi promisese lui Şahika că vor merge la un restaurant în acea seară, așa că Yildiz o invită și pe ea, ca să o chestioneze în legătură cu divorțul.
Ender află de la Halit că Yildiz a invitat-o pe Şahika și crede că se aliază cu ea împotriva ei.
Dimineața, Yildiz vede că Ender a sters-o din lista de prieteni de pe rețelele de socializare și o sună imediat și o cheamă să îi spună ce problemă are cu ea.
Ender merge furioasă la Yildiz și o învinuiește că a trădat-o. Yildiz nu își dă seama la ce se referă Ender și crede că este invidioasă pe ea fiindcă se căsătorește cu Halit și își reface viața. Ender îi spune că de fapt îi este milă de ea că se căsătorește cu Halit pentru banii lui, când e îndrăgostită de Kerim. Chiar atunci apar Halit și Erim.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.