Nemilosul Istanbul episodul 21 (rezumat)

6,788

Cemre îl întreabă pe Nedim ce știe despre Cenk și Ceren iar răspunsul lui este să nu îi amestece în problemele lor de cuplu fiindcă el are încredere în soția lui.
Cenk îl confruntă direct și îl întreabă de ce i-a salvat căsnicia dacă o iubește pe Cemre și dacă știe de relația lui cu Ceren. Nedim îi spune că atunci când era bolnav credea că o iubește pe Cemre fiindcă ea a fost singura care i-a acordat atenție când era singur dar acum nu mai simte nimic pentru ea. Cemre aude partea asta din discuție și se întristează foarte mult. Cenk își dă seama că Nedim minte dar nu îi spune lui Cemre.

Următoarea zi când Agah și Ceren merg la bancă pentru a face transferul, Seniz ii spune lui Seher de înțelegerea lor și o trimite să îi oprească.
Agah are mai multe cerințe pentru Ceren: să îi cedeze custodia lui Nedim, să se mute în America și să nu se mai întoarcă niciodată în țară. Ceren acceptă și semnează actele dar chiar atunci apare Seher și le rupe.
Ceren îi spune mai târziu lui Neriman că ea se așteaptă în orice clipă ca Nedim să spună că Cenk e tatăl copilului și a vrut doar să își asigure viitorul fiindcă atunci când se va afla, oricum Cenk se va căsători cu ea, dar probabil el nu va mai avea bani.
Ceren încearcă să obțină de la Seniz banii pe care a împiedicat-o să îi primească de la Agah. O amenință că va spune secretele lor și că mariajul lui Cenk este fals dar Şeniz o păcălește din nou propunându-i să colaboreze ca să găsească o dovadă și să îl despartă de Cemre.

Pe o parte, Seniz l-a convins pe Agah că Nedim vrea să își ia casa, firma și banii care acum sunt pe numele lor iar Agah nu vrea să i le dea fiindcă se teme că Ceren îi va lua totul. Pe de altă parte, Şeniz il face pe Nedim să creadă că Agah îi va transfera totul lui Cenk. Ca să îl împiedice, Nedim vrea să înceapă să lucreze la firmă dar atât Cenk cât și Agah îi spun că nu are pregătirea profesională necesară.

Nedim îl angajează pe Civan ca șofer și când Damla merge cu el la cumpărături, Cenk o trimite pe Cemre cu ei ca să îl țină pe Civan departe de ea.
La magazin, Nedim probează o mulțime de ținute în timp ce Damla transmite live pe rețelele de socializare. După câteva ore este extenuat iar Damla o pune pe Cemre să îl ajute să-și încheie cămașa. Când Cenk vede filmarea cu ei, e foarte gelos și merge după Cemre.
Atracția dintre Nedim și Cemre nu trece neobservată de prietenii lui Damla și în curând apar știri despre ei. Seniz profită de situație și cere să se publice cât mai multe știri. Din cauza filmării se crează și mai multă tensiune între Cenk și Nedim.

Cemre îl încurajează pe Civan să își asculte inima, chiar dacă amândoi știu că va fi imposibil să aibă un viitor alături de Damla.
Seniz îi câștigă încrederea lui Seher si propune să încerce împreună să salveze căsniciile copiiilor lor. Cu ajutorul ei, îi trimite pe toți patru în luna de miere.
Cenk și Cemre se gândesc că nu le  strică o vacanță, Ceren merge ca să găsească o dovadă că mariajul lor e fals iar Nedim merge fiindcă Cemre va fi acolo.
Seniz i-a schimbat vitaminele lui Ceren și nimeni nu bănuiește cu ce scop i-a trimis acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.