Prețul fericirii episodul 81, rezumat

5,417

În episodul anterior Ender și Kaya au divorțat iar Yidiz a încercat să o chestioneze pe Şahika pentru a afla dacă ea a cauzat neînțelegerea dintre ei. Ender a rămas cu impresia că Yildiz o trădează și că se aliază cu Sahika.
Când cele două se confruntă, Halit și Erim află că Yildiz s-a îndrăgostit de Kerim dar amândoi se prefac că nu le-au auzit.

Zehra încearcă să creeze o oportunitate pentru a se întâlni cu Mert și îi cere s-o ajute să își investească banii. Pentru început, îi dă o sumă mică de bani iar următoarea zi, Mert îi returnează cu un profit de 50%. Zehra e foarte mulțumită și continuă investițiile iar când îi spune lui Asuman, și ea vrea să se implice.
Yigit se hotărăște să plece în America la Lila.
Yildiz trebuie să plătească despăgubirile cerute de firma la care a lucrat și fiindcă nu are toți banii, i se confiscă tablouri din vila lui Halit. Ca să le recupereze înainte de a afla Halit, Yildiz vinde tacâmurile și vasele lui de argint. În cele din urmă, trebuie să îi spună lui Halit și spre surprinderea ei, el este foarte înțelegător.

Şahika vrea să se asigure că Ender și Yildiz nu se vor împăca și face un nou plan. Când află că Yildiz și Halit au rezervare la un restaurant, aranjează o întâlnire acolo cu Kaya și cu o prietenă apoi cu ajutorul lui Mert, o face pe Ender să creadă că merg împreună ca să îi prezinte lui Kaya o tipă. Halit și Yildiz nu știu de acest plan al ei și când ajung la restaurant, li se alătură ca să nu lase impresia celor din jur că sunt neînțelegeri între ei la firmă.
Ender merge să vadă cu ochii ei dacă este adevărat iar acum este sigură că Yildiz a trădat-o și realizează că l-a pierdut pentru totdeauna pe Kaya. Foarte supărată, se hotărăște să își lase sentimentele deoparte și să îi facă să plătească pe toți care au rănit-o.

La finalul episodului, aflăm că motivul pentru care Halit i-a ascuns lui Yildiz că știe despre ea și Kerim, este că el vrea să deschidă un proces pentru custodia lui Halit Can si trebuie să strângă cât mai multe dovezi împotriva ei, precum faptul că i-a vândut argintăriile fără știrea lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.