Hercai episodul 2 (rezumat)

4,589

La petrecerea de henna, Gonul vrea să le spună lui Reyyan și familiei Șadoglu că ea este soția lui Miran dar el o oprește. Pe drum spre casă au o discuție în care îi amintește că s-a căsătorit cu ea doar de formalitate, tot pentru planul de răzbunare pe Hazar Șadoglu.
Între timp, Azat îi declară dragostea lui Reyyan și o imploră să anuleze nunta și să se căsătorească cu el. Deși Reyyan îl refuză, el este decis să oprească nunta și merge la Hazar și îi cere să i-o dea lui de soție. Hazar îi răspunde că va considera că nu au avut acea discuție și îl amenință ca să nu împiedice nunta.

Azize află de la Gonul și de la Sultan că Miran s-a îndrăgostit de Reyyan și ca să se asigure că nu dă înapoi, îi amintește că așteaptă de 27 de ani această răzbunare și că el le datorează asta părinților săi. Azize l-a mințit că părinții lui aveau o căsnicie fericită și că Hazar a fost obsedat de mama lui și a răpit-o iar pe tatăl lui l-a ucis.

Următoarea zi este nunta. Reyyan este foarte entuziasmată și fericită că se va căsători cu bărbatul iubit și va scăpa de toate necazurile pe care le-a trăit în conacul Sadoglu.
Când apare mirele, Nasuh îi surprinde pe toți cu o cerere neașteptată. Îi cere lui Miran să i-o dea lui Azat de soție pe Gonul dar el nu acceptă.

În timpul dansului mirilor, Gonul vrea din nou să spună că ea este soția lui Miran dar Sultan o duce deoparte și o convinge să nu ruineze totul în ultima clipă. Yaren le aude spunând că este o căsătorie falsă și că următoarea dimineață, Miran o va părăsi pe Reyyan. Yaren nu se întreabă care este motivul, doar se bucură că Reyyan nu va fi soția lui Miran.

Seara, spre finalul nunții, Azat se îmbată și îl amenință pe Miran. Hazar intervine între ei și le spune mirilor să plece ca să evite o nenorocire. Când ei pleacă cu mașina, Azat vrea să tragă cu arma spre Miran iar Hazar se luptă cu el să îl oprească, arma se descarcă și Gul, surioara lui Reyyan este împușcată grav. Reyyan și Miran care nu știu ce s-a întâmplat, merg la hotel.
Miran duce o luptă lăuntrică, pe de o parte dorind să își răzbune părinții dar pe de altă parte se gândește că Reyyan nu are nici o vină și nu merită să plătească pentru ce a făcut tatăl ei.
Pe drum spre hotel li se termină benzina și pornesc pe jos să caute o benzinărie apoi găsesc o cabană și petrec noaptea acolo. Dimineața, Miran o părăsește pe Reyyan spunându-i că totul a fost o minciună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.