Hercai episodul 6 (rezumat)

9,182

Reyyan merge acasă să o vadă pe Gul și este prinsă de Nasuh. În spatele lui Miran care o așteaptă afară, apare Azize cu oamenii lor. Ea a aflat că sunt acolo și a mers după el, temându-se că Nasuh îl va ucide. Miran însă nu pleacă fără Reyyan. Azize îl lasă să meargă după ea dar îi spune că dacă se întâmplă ceva cu el, va ucide toată familia Sadoglu.
Nasuh o duce pe Reyyan într-o cameră și vrea să o împuște iar Miran merge după ei, riscându-și viața ca să o salveze. Yaren îl vede pe Miran și ca să îl salveze pe el,  o trimite pe Gul la ei. Nasuh e nevoit să îi lase să plece fiindcă nu poate să îi împuște de față cu ea.

Când ajung acasă la el, Miran îi spune lui Reyyan că tatăl ei i-a ucis părinții și că toată viața s-a pregătit pentru această răzbunare. Reyyan îi zice că Hazar nu ar face rău nimănui și e sigură că a fost mințit de către bunica lui. Îi este milă de el când îi spune că întreaga viață nu a cunoscut alt sentiment decât ura și nu a fost fericit niciodată.
Dimineața Reyyan îl caută în conac ca să vorbească cu el și ajunge în camera lui Gonul. Îi reproșează că a mințit-o iar Gonul începe să îi spună cât a suferit în acea casă apoi vrea să îi spună că este căsătorită cu Miran dar chiar atunci apare el și nu le lasă să vorbească. Reyyan îl întreabă cine sunt Sultan și Gonul iar el îi zice că sunt mătușa și verișoara lui. Pe o parte Reyyan este revoltată că i-a spus atâtea minciuni iar pe de altă parte se teme că le va face rău părinților ei. După ce Miran pleacă la firmă, vrea să plece de acolo însă Sultan nu îi permite.
Miran regretă tot ce i-a făcut și e foarte necăjit fiindcă se gândește că nu îl va ierta niciodată și nu îl va putea iubi din nou.
Yaren îl sfătuiește pe Azat să nu își mai plângă de milă și să se adune și să lupte pentru Reyyan. După aceea o sună pe Gonul și îi propune o alianță ca să îi despartă pe Reyyan și pe Miran, sub pretext că vrea să îl ajute pe Azat. De fapt ea vrea să scape și de Reyyan și de Gonul și să se căsătorească ea cu Miran.

Din cauza afacerilor făcute cu Miran, familia Șadoglu are o datorie mare pe care trebuie să o achite imediat. Azize îi zice lui Nasuh că le achită datoria cu condiția să îi dea conacul lui. Miran nu înțelege ce face Azize fiindcă conacul nu valorează nici 1% din datorie dar ea știe că acela este cel mai prețios lucru al lui. După cum se aștepta, Nasuh nu acceptă.

Esma îl anunță pe Miran că Reyyan a vrut să plece și că Sultan a închis-o în cameră. Miran merge acasă și când află că unul dintre bodyguarzi a bruscat-o, o ia pe Reyyan și pleacă din conac. Întâi o duce la locul ei preferat, unde i-a pus leagănul. A pregătit un picnic acolo și încearcă să o înveselească dar ea îi spune că orice ar face nu mai poate să repare lucrurile și că toată viața îl va urî. După aceea rămân la casa unde s-au adăpostit când a salvat-o din râu. Reyyan îi spune că nu mai încearcă să fugă fiindcă a văzut că regretă ce i-a făcut.

Azize află de la Firat că Reyyan l-a împușcat pe Miran și jură că o va face să plătească.
Cihan angajează un detectiv să afle totul despre familia Aslanbey.
Hazar îi spune lui Zehra să facă bagajele pe ascuns că vor pleca din oraș. El merge după Reyyan dar nu o găsește la conacul Aslanbey. Nasuh află de la Gul și îi spune lui Zehra să plece singură dacă vrea fiindcă nu o lasă să îi ia pe Gul și pe Hazar.
Elif este foarte tulburată din cauza răzbunării familiei și se plimbă pe străzi până seara târziu. Cihan o găsește fugind de niște tipi și o întreabă cine este familia ei fiindcă vrea să o ajute. Azize o caută cu disperare pe Elif și crezând că Nasuh a răpit-o, își ia oamenii și se duce la conacul lui și îi zice să i-o dea pe Elif, altfel nu îi va lăsa cu viață pe niciunul.
Yaren află unde se ascund Miran și Reyyan iar Gonul și Azat merg acolo. Când Miran pleacă la magazin, Gonul merge la Reyyan și ca să o convingă să plece cu Azat, îi spune că Miran este căsătorit cu ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.