Hercai episodul 19 (rezumat)

9,119

Cu ajutorul lui Esma și al lui Azat, Miran află de planul pe care Azize l-a pus la cale pentru a scăpa de Reyyan. Le spune să facă totul cum le-a cerut Azize, apoi se preface că nu știe nimic și merge cu Azize la aeroport. Înainte de asta Miran află de la avocatul firmei că Azize i-a cerut să ardă documentele dispărute și să păstreze doar contractul conacului Sadoglu.
La aeroport când planul ei este demascat, Miran îi spune că știe ce vrea să facă și dorește doar atât să o întrebe de ce a făcut toate acestea. Azize îi amintește că ea l-a crescut, iar în ultimul timp a văzut că el s-a îndepărtat de ea și de teamă că îl va pierde a vrut să-l despartă de Reyyan. Se preface că îi pare rău și începe să plângă și își cere iertare de la Reyyan. Miran crede că este sinceră și o iartă.

Azat îi povestește lui Hazar tot ce s-a întâmplat și încearcă să îl convingă să o ia pe Reyyan acasă fiindcă nu este în siguranță lângă Azize.
Hazar se întâlnește cu Reyyan și îi spune să meargă cu el acasă și să divorțeze de Miran dar ea îi zice că nu va pleca de la conac decât atunci când va pleca și Miran.
Hazar se hotărăște să îi demonstreze lui Miran că toată povestea pe care i-a spus-o bunica lui este falsă.
Se întâlnește cu Esma și îi cere să îi spună lui Miran adevărul despre el și Dilshah, altfel nici el nu va mai tăcea.

Părinții lui Azat îl sfătuiesc să se căsătorească cu Elif, în felul acesta el ar putea să o protejeze pe Reyyan de Azize și nici Miran nu ar mai încerca să se răzbune pe Hazar.
Esma se întâlnește din nou cu Hazar și îi dă o scrisoare pe care i-a lăsat-o Dilsah și care l-ar putea ajuta să își dovedească nevinovăția.
Azize se întoarce pentru un timp în Kars, bineînțeles că pune la cale un alt plan pentru a-l atrage pe Miran de partea ei. Miran află că a plecat și vrea să meargă după ea să o aducă înapoi, dar Reyyan se ceartă cu el și îi spune că acesta e un alt joc de-al lui Azize. El se supără și iasă afară din cameră.
Hazar merge la conac să îi arate scrisoarea lui Miran. Reușește să intre în curtea conacului fără a fi văzut de paznici. Reyyan merge să îl caute pe Miran dar când vrea să coboare scările îl vede pe Hazar căzut jos iar Miran era lângă el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.