Prețul fericirii episodul 98 (Rezumat) Șahika și Hasan Ali se Căsătoresc

8,137

Sahika le povestește lui Ender și lui Caner cum l-a convins pe Mahmut că Hasan Ali l-a ucis pe tatăl lui. Mahmut a ajutat-o să își însceneze moartea crezând că ea va pleca în străinătate și Hasan Ali va fi arestat. Fără să știe el, Șahika l-a filmat când “a aruncat-o” în mare.
Următoarea zi, Ender îl șantajează pe Hasan Ali cu filmarea, îi cere și acțiunile lui Șahika sub pretext că i le va da lui Kaya și în plus încă 20% din acțiunile lui. Hasan Ali îi spune că este o condiție asupra acțiunilor lui încât le poate transfera doar prin vânzare sau unui membru al familiei.

Desigur, Șahika găsește o soluție. Îi spune lui Ender să se căsătorească cu el însă ea preferă să renunțe la acțiuni decât să facă asta. Atunci ele pun la cale alt plan.
Ender merge la Hasan Ali și îi spune că a găsit o soluție și anume să se căsătorească. Hasan Ali nu are de ales și acceptă. Face pregătirile necesare pentru cununia civilă acasă la el, în secret, cu intenția ca următoarea zi să anuleze căsătoria după ce face transferul acțiunilor. Mireasa apare însoțită de Caner, purtând rochie albă și voal. Abia după ce se încheie cununia și mireasa își ridică voalul, Hasan Ali vede că de fapt s-a căsătorit cu Șahika. Ender care aștepta afară, merge să îi felicite pe miri. Șahika îi spune lui Hasan Ali că și-a schimbat numele în Ender Ekinci, deci cununia este legală.

Feride nu mai poate ignora insistența prietenelor ei care vor să îi cunoască nora și le invită acasă dar întâi o duce pe Yildiz la magazinul de haine și o îmbracă după propriul gust.
Prietenele ei o îndrăgesc foarte mult pe Yıldız.
Feride este forțată să îi ofere norei un colier al familiei drept cadou de nuntă în fața prietenelor ei.
Pe tot parcursul episodului, Cansu o pune pe Yıldız în situații dificile în fața socrilor ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.