Căsătorie cu bucluc episoadele 57, 58, 59, 60 (rezumat)

4,129

Ceyda îl face pe Kerem să creadă că Ayse a semnat actele de divorț pentru noul partener cu care va juca în serial. Kerem este gelos fiindcă actorul este un tânăr chipeș cu un trecut scandalos și îi reproșează lui Ayse că din cauza lui a semnat actele de divorț. Ayse îi spune că ea nici măcar nu știe cu cine va juca în serial.

Erkut o duce în cartierul său pe Feyza pentru a o ajuta cu un proiect și o invită la cină la el acasă. Nazmiye o place și ar vrea să îi fie noră.

Avocata îi spune lui Kerem că pentru a obține divorțul, trebuie să găsească doi martori. El apelează la Volkan și la Ceyda. Ceyda este fericită când Kerem îi cere ajutorul.
Kerem nu știe că Ayse vrea să divorțeze de el din cauza că Ceyda a amenințat-o că dacă nu divorțează de Kerem, Muhsin va avea de suferit pentru că a retras o sumă mare de bani de la companie pentru a-și cumpăra un cal.

Ayse îi spune lui Gonca că divorțează de Kerem. Gonca îi zice că Kerem încearcă să o facă geloasă fiindcă o iubește și îi dă sfaturi cum să îl recâștige.
Pe de altă parte, Volkan îl sfătuiește pe Kerem cum să se comporte cu Ayse pentru a-și da seama dacă ea îl iubește.

‌Muhsin pleacă de acasă. Kerem este trist că părinții lui vor să divorțeze iar Ayse și Volkan îi propun să îi ajute să se împace.
Toți trei hotărăsc să îi aducă împreună în cabana în care s-au cunoscut și unde Muhsin a cerut-o în căsătorie pe Yelda și să pregătească totul exact cum a fost în acea zi.
Ayse îl convinge pe Muhsin să se mai gândească înainte de a divorța și să discute cu Yelda, iar Kerem o convinge pe Yelda să ia cina cu Muhsin.
Volkan trebuia să îi ducă pe Yelda și pe Muhsin la locul unde urma să ia cina împreună, dar în ultimul moment Yelda se răzgândește și nu mai vrea să meargă.

Kerem și Ayse merg la cabană pentru a pregăti cina. Acolo îi întâmpină Rasim, bătrânul care îngrijea cabana. Când îi vede, bătrânul crede că sunt Muhsin și Yelda cu ani în urmă și face aceleași lucruri ca atunci. Perforează ambele cauciucuri ale mașinii iar seara întrerupe curentul electric.
Kerem îl sună pe Volkan să meargă după ei. În speranța că Kerem și Ayse se vor împăca dacă rămân singuri o noapte, Gonca îl sfătuiește pe Volkan să inventeze ceva că nu poate ajunge acolo în acea seară.
Kerem și Ayse sunt nevoiți să rămână la cabană în acea noapte. Ayse îi povestește că prima dată când s-a îndrăgostit a fost în copilărie când a mers la o nuntă cu mama ei iar acolo era un băiat care a sărutat-o. Kerem ascultă povestea dar nu spune nimic.
A doua zi are loc procesul de divorț. Ceyda și Volkan sunt audiați ca martori. În timp ce așteaptă sentința, Kerem își amintește acea întâmplare de la nuntă pe care o povestise Ayse când erau la cabană. Se înțelege că acel copil care o sărutase pe Ayse a fost Kerem.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.