Hercai episodul 12 (rezumat)

10,937

Miran îi cere lui Reyyan să îi dea o șansă, o zi în care să îi spună tot adevărul și să îi recâștige încrederea. Reyyan acceptă iar Miran îi povestește cum Azize l-a instigat toată viața să se răzbune pe familia Sadoglu și i-a cerut să se căsătorească cu Gonul dar el nu a iubit-o niciodată și nu au avut o căsnicie reală. Îi spune că singurele momente când durerea pierderii părinților lui s-a diminuat au fost atunci când ea îl privea cu dragoste.

Cei doi petrec un timp frumos împreună până când Firat îi găsește și îi spune lui Azize locul unde se află. Azize îl anunță pe Hazar și pleacă amândoi după ei.
Azize îi spune lui Miran că Azat a răpit-o pe Gonul și ca să o salveze trebuie să renunțe la Reyyan. Atunci ajunge și Hazar și se confruntă din nou cu Miran care nu vrea să o lase pe Reyyan să plece cu el. Îi zice din nou că el nu i-a ucis părinții iar lui Azize îi spune că va da socoteală pentru că l-a distrus atât de mult pe Miran, încât chiar și lui îi este milă de el. Miran este tot mai confuz, nu mai știe ce să creadă fiindcă a înțeles că Hazar nu ar putea să facă rău cuiva, nici măcar lui deși este dușmanul lui.
Reyyan pleacă cu Hazar pentru ca Miran să nu fie nevoit să aleagă între ea și Gonul.
Miran e foarte supărat și îi zice lui Azize că nu va renunța niciodată la Reyyan. Văzând că o iubește atât de mult, Azize se hotărăște să întoarcă situația în avantajul ei și să se folosească de iubirea lor în planul ei de răzbunare.

Azat realizează că e posibil ca Reyyan să fi fugit de bunăvoie cu Miran. Regretă că a răpit-o pe Gonul într-o clipă de furie și vrea să o ducă acasă. Gonul îl împușcă iar când se întoarce acasă, minte că a vrut să o abuzeze și că l-a împușcat încercând să se apere de el. Ea speră că astfel va obține atenția lui Miran și îl va despărți de Reyyan. Elif, care l-a întâlnit pe Azat de câteva ori în oraș, s-a îndrăgostit de el și e sigură că Gonul minte.
Când Miran ajunge acasă, îi spune lui Gonul că nu ar fi renunțat la Reyyan pentru ea dar ar fi găsit o soluție ca să o salveze. Mai târziu îi trimite actele de divorț.

Miran îl amenință pe Nasuh spunându-i că dacă mai încearcă să îi facă rău lui Reyyan sau dacă o mai supără, îi va zice lui Hazar că a aranjat să fie ucisă la petrecerea de henna. Îi spune și că nu îl va lăsa pe Azat nepedepsit.
Hanife, servitoarea familiei Sadoglu este sora lui Azize. Azize a trimis-o să lucreze pentru ei ca să afle punctele lor slabe. Hanife o anunță că servitoarea Sehriyar a fost trimisă în casa ei de către Handan dar îi spune și că e sigură că Azat nu i-a făcut rău lui Gonul.
Azat nu a fost rănit grav și se întoarce singur acasă. Toți se tem că familia Aslanbey se va răzbuna pentru că a răpit-o pe Gonul dar Cihan are în plan să împiedice atât răzbunarea lor cât și nunta lui cu Reyyan, căsătorindu-l cu Elif.

Azize obține conacul familiei Sadoglu și le dă o săptămână ca să se mute.
Miran merge după Reyyan la conac și o duce la ruinele cabanei unde au petrecut noaptea nunții. A cumpărat acel teren și a construit o altă cabană și acolo o cere în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.