Infidelul episodul 51 (rezumat) Asya se desparte de Aras

9,696

Asya este chemată la secția de poliție pentru declarație după ce familia pacientei ei a depus plângere împotriva ei.
Pacienta a supraviețuit iar Asya împreună cu Aras fac cercetări și află că Gonul a aranjat schimbarea rezultatelor analizelor pentru a-i face probleme.
Gonul ajunge la o înțelegere cu Asya și face o donație pentru deschiderea unui centru de ajutor pentru femeile nevoiașe.

Ali nu vrea să plece în Anglia pentru că s-a îndrăgostit de Ipek.
Ipek îi transmite lui Gonul tot ce se întâmplă în casa Asyei. Gonul îi cere să îi spună Asyei că Derin îl tratează rău pe Ali ca să nu mai plece, pentru că vrea să se despartă de Aras și să rămână singură la fel ca ea. În schimb, Derin preferă ca Asya să plece cât mai departe de Volkan.

Selcuk și Nil vor să se căsătorească. Nevin, Gonul și Derin încearcă în zadar să îl convingă pe Selcuk să se căsătorească cu Ceren.

Când Aras îi propune lui Asya din nou să plece în Anglia, ea îi spune că nu vrea să se mute fără Ali și că are nevoie de timp ca să îl convingă să plece cu ei.
În timp ce povestesc, Aras îi spune că l-a văzut pe Haluk ținându-se de piept dar a crezut că se preface ca să scape de confruntare și nici măcar o clipă nu s-a gândit că chiar se simte rău. Asya e șocată și îl învinuiește pentru moartea lui Haluk și se desparte de el.
Aras se întoarce în Anglia devastat în timp ce Asya merge la nunta lui Nil, hotărâtă să îi facă să plătească pe toți cei care i-au făcut rău.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.