Moștenirea episoadele 5-6 (rezumat)

0 931

Seher merge la spital și într-o clipă de neatenție a bodyguarzilor, îl ia pe Yusuf și pleacă dar nu ajung departe fiindcă apare Yaman.
El îi pune pe oamenii săi să o sperie ca să o convingă să renunțe la el dar când scapă din mâinile lor, Seher se întoarce la vila Kırıklı.
Yaman o vede pe înregistrarea camerei de supraveghere așteptând în fața porții întreaga noapte, în ploaie.

Dimineața Ikbal merge la ea și insistă să plece promițând că o va lăsa să îl vadă mai des pe Yusuf. Seher îi spune că Yusuf este singura ei familie și nu va renunța la el orice i-ar face Yaman.
Ikbal îl instigă mereu pe Yaman împotriva ei iar de data aceasta insinuează că ea este acolo pentru bani. Atunci Yaman merge la Seher și îi oferă o sumă mare de bani ca să plece. Seher îi dă o palmă după care el o închide într-un depozit.

Între timp, Firat, fiul lui Nadire, vecina lui Seher, care este polițist, se îngrijorează pentru ea și îi povestește superiorului său, Ali despre ea și familia Kırıklı.
Ei sunt pe urmele lui Yaman din cauza afacerilor lui și vor să o protejeze pe Seher însă ei cred că acum ea este plecată în satul natal.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.