Nehir episodul 2 (rezumat)

0 1,356

Tarik îi spune lui Nehir să mai rămână câteva zile în oraș și să stea acasă la el.
Pentru că nu și-a păstrat partea din înțelegere, Nazim îl duce înapoi pe șantier apoi se întoarce la Nehir, hotărât să îi spună că el este Nazim.
Când ajunge, o aude vorbind la telefon cu vecinul ei, Orhan și spunându-i că este foarte fericită că a mers acolo și că Nazim e foarte chipeș și distractiv.
Atunci Nazim decide să nu îi zică nimic și speră că va pleca curând.

Dimineața îi duce ingrediente pentru micul dejun iar Nehir insistă să ia masa împreună. Povestesc puțin și ea îi spune că este îndrăgostită de Nazim și că își dorește mult să vadă cascada din apropierea barajului cu el.
Atunci Nazim apelează din nou la Tarik. Îi cere să o ducă la cascadă și în schimb va vorbi cu șeful să îi dea o muncă de birou.

Nazim cumpără o carte pentru Nehir și i-o dă lui Tarik ca să i-o dăruiască el. Tarik îi spune că ar fi mai impresionată de o bijuterie și îl convinge să îi cumpere un colier.
Nazim îi spune să i le dăruiască pe amândouă. După cum se aștepta el, Nehir este mult mai impresionată de carte însă Tarik îl minte că i-a plăcut doar colierul.
Când merg la cascadă, Tarik o întreabă pe Nehir dacă ar fi venit la el dacă ar fi fost un bărbat mai în vârstă și ar fi avut o cicatrice pe față. Nehir îi spune că ea a venit să îl cunoască pentru că din conversațiile lor a înțeles că are o inimă frumoasă.
Din nou, Tarik îl minte pe Nazim că Nehir s-a decis să îl viziteze după ce i-a văzut fotografia.

Când se întorc acasă, Nehir îi invită pe amândoi la masă. În timp ce Nazim o ajută să gătească, Tarik sună un prieten și îi cere să o contacteze pe Fulya, fiica lui Kemal, ca să îl ajute să plece de acolo.
După ce iau cina și se pregătesc să plece, începe o furtună și Nehir îl roagă pe Tarik să rămână cu ea.
Nazim îi spune și el să rămână dar cu condiția să doarmă în sufragerie.
După ce pleacă Nazim, Nehir insistă să doarmă și el în dormitor iar Tarik acceptă.
Nazim care așteaptă în mașină în apropierea casei, îi găsește dimineața în dormitor, îmbrățișați și este foarte furios și gelos, mai ales că își amintește de trecut, când a prins-o pe soția lui cu amantul. E posibil ca de atunci să aibă cicatricea de pe față.
În acea zi, Nehir trebuie să se întoarcă în Istanbul dar primește un telefon de la vecinul ei care o sfătuiește să rămână acolo fiindcă Zerrin este căutată de poliție.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.