Păzește-mă de mine episoadele 10,11,12 (rezumat)

2,468

Savaș o răpește pe Mahur de la cabană dar Marasli îi urmărește și îl împușcă pe șoferul lui. Savas îi spune lui Mahur că dacă el va muri, atunci ea nu va afla niciodată cum s-a îmbogățit tatăl ei. Îi spune să îl întrebe cum a murit fostul lui partener de afaceri, Omer și că mama ei a știut răspunsul. După aceea o lasă să plece. Marasli vrea să tragă în mașina lui dar Mahur îl oprește fiindcă doar Savas poate să îi spună ce îi ascunde familia ei.

Aziz și fiii lui sunt legați în mașina în flăcări. El reușește să se dezlege și îl dezleagă și pe Ilhan apoi se îndepărtează și îl lasă pe Necati în mașină.
Ilhan îl salvează pe Necati chiar înainte de a exploda mașina.
Mai târziu este dezvăluit că Savas nu a dat ordinul să fie incendiată mașina și nu intenționa să îi ucidă.


Ozan îl denunță pe Marasli pentru răpirea lui Mahur dar când ajunge poliția, Mahur spune că a plecat de bunăvoie cu el.
În timp ce Ozan și familia ei se ceartă cu Marasli, Mahur află că el i-a salvat viața la ceremonia de premiere.
Începe să aibă încredere în el și îi cere să fie bodyguardul ei până când va scăpa de pericol. Marasli a convins-o că cineva din familia ei l-a anunțat pe Savas că este la cabană iar ea o suspectează pe Firuzan.
Mahur îi propune să se mute acasă la ea cu Zelis dar el refuză.

Treptat, Marasli obține hârtii cu scrisul de mână al celor din casa Turel și le compară cu scrisul de pe hârtia pe care este numărul de înmatriculare pe care a găsit-o la omul care i-a împușcat fiica.

Mahur îl întreabă pe şoferul Sadik despre Omer. Sadik se îngrijorează și îi spune imediat lui Aziz iar când Mahur îi vede discutând, se convinge că ascund ceva.
Cu mulți ani în urmă, Aziz l-a ucis pe Omer iar Sadik știe.

Savaş îi trimite mesaje lui Mahur și o întreabă cum merg cercetările ei despre Omer. În cele din urmă Mahur acceptă să se întâlnească cu el la localul lui ca să discute. Pentru a-l ține ocupat pe Marasli, Mahur îi aranjează o întâlnire cu un model dar în același timp este geloasă când Marasli îi spune că poate vor încheia întâlnirea acasă la ea.
De fapt Marasli și-a dat seama că Mahur intenționează să se întâlnească cu Savas.
Mahur merge la locul întâlnirii dar nu obține nici o informație nouă de la Savas fiindcă apare Marasli după ea.
În schimb, Mahur aude o conversație telefonică și află că Savas se va întâlni cu cineva pe un debarcader a doua zi. Îi spune lui Marasli iar el își dă seama că Savas a lăsat-o să audă conversația intenționat.

Mahur își petrece noaptea la studio. Dimineața când se trezește își dă seama că și-a pierdut brelocul pe care i l-a dat mama ei și îl caută peste tot.
Chiar atunci ajunge Marasli și îi spune că l-a investigat pe Omer și a găsit o fotografie cu el făcând acel breloc. Tot în acea fotografie era și o carte de poezii pe biroul lui, pe care Mahur a văzut-o într-una dintre filmările pe care i le-a lăsat mama ei. Marasli îi spune lui Mahur că Omer și mama ei au fost iubiți.
Mahur merge acasă și îl întreabă pe tatăl ei dacă este adevărat și dacă el i-a făcut ceva lui Omer. Aziz neagă și îi dă o palmă.

Ilhan și Ozan se întâlnesc cu investitorii străini. Au nevoie urgentă de bani pentru a salva compania iar Ozan se oferă să găsească el un investitor apoi îl minte pe Ilhan că a găsit pe cineva din străinătate.
Marasli îl urmărește pe Savas când merge pe debarcader. Savas se întâlnește acolo cu Ozan. El îi va da banii necesari pentru salvarea companiei și va cumpăra o parte din companie fără știrea familiei Turel.
Marasli îi fotografiază împreună apoi când Ozan pleacă, se urcă în mașina lui și îl ia la întrebări. Ozan se panichează gândindu-se că familia Turel va afla că a colaborat cu Savas, pierde controlul mașinii și fac accident.

Acesta este rezumatul episodului 4 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.