Rămâi lângă mine Episoadele 13, 14, 15 (rezumat)

0 821

Demir merge cu Ibo la cafeneaua unde s-au adunat Selim și colegii ei. Ei când îl văd pe Demir se scuză fiecare și pleacă în altă parte.
Ibo îi cere lui Demir să îi dea o zi liberă lui Ayda fiindcă vrea să îi facă o surpriză. Demir îi spune că acum au foarte mult de lucru la firmă dar cu prima ocazie ea va fi prima care va avea liber.
Merve s-a împăcat cu Bora dar se întâlnesc pe ascuns pentru a nu afla Demir.

Alara află adresa lui Demir și îi face o vizită acasă.  Demir o roagă pe Selin să se ascundă fiindcă nu vrea ca Alara să știe că ei locuiesc în aceeași casă.
După ce bea o cafea, Alara îl invită pe Demir la ea acasă pentru a lucra împreună dar el o refuză. Selin aude de unde era ascunsă și se bucură.
După ce a plecat Alara, Burak o vizitează pe Selin. Era băut și a mers să își ceară scuze de la ea. Selin îl lasă în terasă și merge în bucătărie să îi facă o cafea. Demir o întreabă ce caută Burak acolo și îi zice că sigur a fost ceva între ei. Ea îi reproșează că și Alara l-a căutat acasă iar el îi zice că nu e același lucru fiindcă Alara este client dar Burak lucrează la aceeași firmă cu ea și de aceea nu pot avea o viață personală împreună.
Părinții lui Selin o sună la telefon iar Burak răspunde și vorbește cu ei. Ei îl întreabă cine e dar Burak nu le spune și închide telefonul apoi adoarme cu capul pe masă. Părinții lui Selin se hotărăsc să meargă a doua zi la Istanbul.

Demir o ajută pe Selin să îl urce pe Burak într-un taxi. După aceea Demir îi spune că nu este de acord să vină persoane pe neașteptate la ei acasă. Selin îi reproșează că și Alara l-a căutat acasă iar el își cere scuze și îi promite că nu se va repeta. Ea îi face complimente spunându-i că este un bărbat chipeș și este normal ca femeile să fie atrase de el și atâta timp cât acasă nu poate primi pe nimeni ar fi mai bine să se mute în altă casă cât mai curând posibil, chiar și a doua zi.
Demir începe să zâmbească iar Selin își dă seama că a cam exagerat cu complimentele și se jenează și pleacă în cameră.

A doua zi de dimineață apar la ușă părinții lui Selin. Ea încearcă să îl convingă pe Demir deoparte să nu le spună despre problema cu casa fiindcă tatăl ei a avut un infarct și nu are voie să se necăjească. Demir se gândește ce să inventeze dar spre norocul lor apar Firuze și Leyla și salvează situația. Ele le spun că Demir este nepotul lor și a venit recent din Japonia și locuiește cu ele dar până îi găsesc o casă de inchiriat, Selin i-a închiriat o cameră pentru a-și depozita lucrurile fiindcă la ele acasă nu au destul spațiu.

Demir își ia o valiză cu câteva lucruri din cameră și pleacă la serviciu. Mai târziu pleacă și Selin la serviciu.
Înainte cu câteva zile Merve trebuia să îi ducă niște documente lui Vedat dar ea nu a putut merge și a mers Selin în locul ei. Vedat a fost plăcut impresionat de Selin și merge la firmă și îi duce un ghiveci cu flori crezând că ea este Merve.
Selin și Merve erau plecate în momentul acela, iar Vedat îi povestește lui Demir cât de mult i-a plăcut Merve.
Seara, Selin cu părinții ei și Demir sunt invitați la cină de Leyla și Firuze la vila lor.
Selin și părinții ei ajung înainte.  Selin era îngrijorată că Demir nu va veni dar Leyla îi spune să nu își facă griji că va veni fiindcă a văzut cum o privește și este sigură că el ar face orice pentru ea.
Din vorbă în vorbă Leyla le povestește că ele nu au alte rude, nici copii, nici nepoți. Tatăl lui Selin le întreabă atunci cine este Demir dacă nu este nepotul lor. În momentul acela apare Demir ținând un ghiveci cu flori în mână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.